Klub restoran Pozorište je nova zvezda na ugostiteljskom nebu Beograda. Smešten u Karađorđevoj ulici, između Kalemegdana i Brankovog mosta, tik uz klub Baraka, restoran Pozorište dočekuje svoje goste u prelepo uređenoj bašti  i u pozitivnoj atmosferi. U neposrednoj blizini ovog restorana nalazi se čuvena Beton hala, što ga čini idealnim mestom kako za dnevne tako i za večernje posete. 

Svoje ime "Pozorište" dobilo je zbog čuvene Carinarnice ili Đumurkane, koja je bila jedna od najznačajnijih zdanja u starom Beogradu. Upravo ovde se nalazilo najveće pozorište, po kojem je restoran i dobio ime. Tu su odigrane prve pozorišne predstave u Beogradu, a zanimljivo je i da je zgrada izgrađena od opeke i kamena, još davne 1835. godine, pa je i po tome gotovo jedinstvena u našoj prestonici. 

Danas je ovo mesto pretvoreno pravi raj koji svojim gostima ima mnogo toga da ponudi. Uživajte u savršenoj muzici za koju će se pobrinuti istaknuti muzičari sa domaće muzičke scene i prepustite se pravom uživanju. 

Dođite i uverite se zašto glavne gradske face izlaze baš u klub restoran Pozorište. 

Lokacija - Klub Restoran Pozorište

Komentari