Savršenstvo od sada ima novo ime - The Square restoran. Smešten u samom srcu grada, u sklopu hotela Square Nine, svojim gostima nudi prelep pogled na čuveni Studentski trg i okolinu. Jedinstvena priča koju ovaj restoran nosi privlači veliki broj pasioniranih ljubitelja dobrog zalogaja i odlične atmosfere da upravo u restoranu The Square započnu svoje gastronomsko putovanje.

Elegantno i sa puno stila uređena sala u kojoj se može smestiti između 60 i 80 gostiju pruža savršen ambijent bilo da je u pitanju doručak, ručak ili večera. Već s prvim prolećnim danima, Piazzetta restorana je mesto gde ćete uz savršen zalogaj i prelep pogled uživati svim čulima. Ljubazno osoblje će vam se uvek naći ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili sugestiju.

Osim bespekorne usluge, restoran The Square se može pohvaliti najsvežijim specijalitetima, a meni za ručak se menja na nedeljnom nivou tako da nikada ne može da vam dosadi. Za najukusnije oboroke u restoranu The Square zadužen je višestruko nagrađivani nosioc mišelinove zvezdice Eyck Zimmer. S obzirom na to da nijedan ručak nije kompletan bez odgovarajućeg pića, restoran The Square se može pohvaliti jedinstvenom vinskom kartom koja nudi pet premijer Cru classe-a, najpoznatijih i najekskluzivijih vina iz Bordoa.

O luksuzu i eleganiciji ovog restorana govori i to da je opremljen francuskim srebrnim priborom, čuvenim Dibbern tanjirima i italijanskim stolnjacima Rivolta Carmignani kompanije. Sve ovo navodi nas da se zapitamo da li u Beogradu postoji mesto koje više od restorana The Square zaslužuje da ga posetite i uživate u svemu što je pripremljeno samo za najbolje gastronomsko uživanje.

Ukoliko želite da upoznate vrhunsku savremenu evropsku kuhinju, u kojoj je fine dininig koncept primenjen na najbolji mogući način i da u elegatnoj atmosferi uživate u najukusnijim zalogajima onda je restoran The Square pravo mesto za vas.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran The Square

Hrana - Restoran The Square

Cenovnik - Restoran The Square

Lokacija - Restoran The Square

Komentari