Ukoliko ste spremni da beogradski noćni život upoznate u pravom svetlu i doživite provod koji se pamti onda je splav Lasta mesto koje predstavlja pravi izbor za vas. Jedan od najatraktivnijih beogradskih splavova svim svojim gostima pruža provod za desetku.

Splav Lasta - Lokacija

Smešten je na jednom od najlepših mesta u Beogradu, na sajmu, na obali Save, na adresi Sajamski kej bb. Na njemu ćete imati priliku da upoznate najlepše devojke i momke, ali i da uživate u odličnoj muzici, koja pomera granice najboljeg gradskog provoda. Splav Lasta je mesto koje je tu da vas povede put najboljeg iskustva, koje predstavlja drugo ime za sjajne trenutke koji se pramte čitavog života.

splav lasta ambijent

Muzika koje se pušta na splavu Lasta

Na repertoaru ovog splava nalazi se disko, funk i pop muzika, pa je odličan ukoliko želite da se opustite i đuskate uz zvuke dobro poznate domaće i strane muzike. I kako dolikuje takvom mestu, u njemu se okuplja dobro poznata beogradska klaberska ekipa, a neretko se sreću i brojne pozante ličnosti. Autentičan enterijer i odlična atmosfera predstavljaju sinonim za splav Lastu. On svoje goste dočekuje u vrhunskom raspoloženju od ponoći i žurke traju do ranih jutranjih sati.

Ukoliko i vi želite da budete deo ekipe koja ne zna za granice kada je odličan provod u pitanju, ne čekajte ni sekund, odmah krenite na čuveni splav Lasta. Iskusna ugostiteljska ekipa koja je u vrh beogradske ugostiteljske scene uvela i klubove "Brankow", "Mladost i ludost" i brojne druge, od prvog dana je i splav Lastu povela put zvezda. Na tom nebu, ovaj splav se zadržao od prve godine svog nastanaka i sad čini neizostavno mesto kako za Beograđane, tako i za sve goste koji u naš grad dolaze da bi okusili čari tog sjajnog noćnog vajba.

splav lasta atmosfera

Splav Lasta - Cene pića

Cene na splavu Lasta su srednje ka visokim. Bogata karta pića krije veliki izbor najrazličitijih domaćih i stranih pića, a glavni adut ovog spalava jesu i sjajni kokteli kojima retko ko može da odoli. Ukoliko i vi volite da eksperimentišete sa ukusima i želite da ulaznicu za vrhunski provod kupite kroz šarenilo boja i mnogo alkohola znajte da su koktel majstori ovog splava vaši čarobnjaci. Već posle prvog koktela, osetićete nalet sjajne energije, pa ćete imati snage da pevate i đuskate sve dok sunce ne promoli svoje prve zrake nad Beogradom. Teška srca, tada ćete otići svojoj kući, ali s nestrpljenjem ćete išćekivati sledeći vikend i novu priliku za još bolju avanturu.

splav lasta devojke

Splav Lasta - Rezervacije

Iako se splav Lasta može pohvaliti zaista velikim brojem mesta, može da primi čak do 500 ljudi, ipak se dešava da on nije dovoljno veliki da primi sve one koji žele da budu deo pobedničke ekipe. Upravo zbog toga, rezervacije mesta su jedini siguran način da ne ostanete bez svog mesta za nezaboravan provod i uživanje do zore. Ne čekajte predugo, pozovite nas i rezervišite svoja mesta na splavu Lasta. Nezaboravan provod se zahuktava, a vi i dalje niste uzeli telefon u ruke? Šta čekate? Požurite!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152

Cenovnik - Splav Lasta

Lokacija - Splav Lasta

Komentari