Ako žudite za pravim ukusima Italije i obožavate specijalitete poput pizze i paste imamo odlično mesto za vas. Restoran Pomodoro otvorio je svoj novi restoran na Novom Beogradu i svojim gostima nudi mogućnost da na pravi način uživaju u pravim italijanskim specijalitetima. Ekipa koja čini ovaj restoran se okupila sa željom da svoje znanje i iskustvo pretoče u najukusnije obroke i definitivno su uspeli da ispune svoj san. Dokaz njihovog uspeha je tu pred vama, samo treba da ga se prošetate do novog restrorana Pomodoro i da ga probate. 

Uvek nasmejano i raspoloženo osoblje picerije Pomodoro Nuovo se trudi da bude najbolji mogući domaćin i da udovolji svim vašim željama i zahtevima. Baš zbog toga, čim ga prvi put posetite ovaj restoran će vam se "uvući pod kožu" i postati deo vaših najboljih navika. 

Jelovnik restoran Pomodoro zasniva se na čuvenim italijanskim specijalitetima, pa ćete baš ovde imati priliku da uživate u odličnim picama, pastama, italijanskim klasicima poput piletine, ćuretine i bifteka u raznim sosevima koji će vas odvesti direktno u srce Italije. Uživajte, prepustite se i osetite savršeno gastronomsko zadovoljstvo. Nakon ukusnih specijaliteta obavezno se zasladite nekim od savršenih dezerata sa menija restorana Pomodoro.

Dozvolite sebi da se prepustite i osetite jedan poseban doživljaj koji nastaje kao posledica ljubavi koja je vidiljiva u svakom jelu koje izađe iz kuhinje picerije Pomodoro. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Pomodoro Nuovo

Lokacija - Restoran Pomodoro Nuovo

Komentari