Beogradska gastronomska scena postala je bogatija za još jedno mesto gde caruje hedonizam.

DOLLY BELL gastro pub se nalazi na Novom Beogradu, iza novog Merkatora i vrlo brzo je svojom ponudom osvojio srca istinskih ljubitelja dobrog zalogaja, opuštene atmosfere, piva i najbolje muzike. Svi koji žele da na kratko pobegnu od dosadne svakodnevice i da u opuštenoj atmosferi probaju neke nove ili uživaju u već dobro poznatim ukusima treba da dođu u restoran Doli Bel i uvere se u kvalitet i savršen ukus jela koja se nalaze na bogatom meniju ovog restorana.

Iskusni kulinarski majstori od najkvalitetnijih sastojaka pripremaju pravo gastronomsko carstvo. Da bi vaše uživanje bilo potpuno tu je i veliki izbor domaćih i stranih piva, pa ćete sigurno biti u dilemi koje od njih prvo da probate. Za sve vaše nedoumice tu je profesionalno osoblje koje će se potruditi da vam pomogne da napravite pravi izbor i da pivnica Dolly Bell postane deo vaše svakodnevice.


I kao šlag na tortu, za sve goste restorana Dolly Bell gastro puba, tu su nastupi poznatih domaćih bendova koji će učiniti da svaka poseta ovom restoranu bude neponovljivo iskustvo. Iako je beogradska ugostiteljska scena veoma raznovrsna, ovaj restoran će, sigurni smo, veoma brzo dobiti svoje zaluženo mesto, visoko na lestvici najomiljenijih beogradskih lokala.

Dođite i uverite se da je sve što želite skockano na jednom mestu, u novom fantastičnom restoranu koji nosi naziv DOLLY BELL.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Dolly Bell

Hrana - Dolly Bell

Cenovnik - Dolly Bell

Lokacija - Dolly Bell

Komentari