Restoran "Mio ristorante e caffe” nalazi se na Vračaru, u delu Beograda koji se ističe svojim kulturno istorijskim nasleđem,  u neposrednoj blizini Karađorđevog parka, nedaleko od Hrama Svetog Save i Narodne biblioteke.

"Mio ristorante e caffe” je konceptualno oslonjen na italijansku kuhinju, a pored italijanskih, možemo reći da prati i svetske gastronomske trendove. Dodatni italijanski akcenat  daje naš "Chef Consultant” Massimo Turano, koji je postavio jelovnik i omogućio nam kontakte sa vrhunskim proizvođačima iz Italije, kakvih do sada nije bilo na našem tržištu. Pored jedinstvenih namirnica, koje su srž i suština svakog restorana, tu je i pažljivo biran tim profesionalaca koji stoji iza svakog tanjira.

Kulinarske kreacije su jedinstvene i  delo su našeg tima, a mi u svakom segmentu  želimo da im damo i dodatnu vrednost. Sva  jela su uparena sa različitim vrstama alkoholnog i bezalkoholnog pića. "Savremenu napolitansku pizzu” uparujemo sa "Dimljenim MoreMare” (gin tonic) i sa specijalno kreiranim koktelima, dok burgere uparujemo sa penušavcima i šampanjcima. Pored pizza i burgera koji su, zbog  osnovnih namirnica koje koristimo, jedinstveni... ne možemo da ne istaknemo naš "a la carte” jelovnik koji, pored ambijenta i profesionalnog servisa, prati i pažljivo kreirana vinska karta. Na Vama je da se prepustite uživanju, a za sve sugestije i preporuke prepustite se našim somelijerima. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Mio ristorante e caffe

Hrana - Mio ristorante e caffe

Lokacija - Mio ristorante e caffe

Komentari