Gradska kafana se nalazi u ulici Vladimira Popovića bb, kod mosta Gazele, na novobeogradskoj strani.

Gradska kafana je jedna od najpopularnijih beogradskih kafana ovog tipa, kafana u kojoj se ostaje do ranih jutarnjih časova uz dobru pesmu i kvalitetno društvo.

Gradska kafana je poznata i po gostovanjima velikih zvezda folk scene, kada se traži mesto više, a rezervacije nestaju i nekoliko dana ranije. Predstavlja modernu kafanu, sa klupskom atmosferom, gde će se svi ljubtelji dobre žive svirke odlično provesti.

Lepe gošće, dobra organizacija, najbolji izvođači i neponovljiva atmosfera su samo neke od stvari koje vam mogu biti preporuka da posetite Gradsku kafanu i postanete njeni redovni gosti.

Već dugi niz godina upotpunjava beogradsku ugostiteljsku scenu i predstavlja neizostavni deo ponude kafana u kojima se slavi, raduje, ali i tuguje. Upravo to, emocije i dobro društvo čine kult srpske kafane posebnim i jedinstvenim. Vekovima ona zauzima posebno mesto, nosi posebnu čar i predstavlja pravu životnu radost za sve prave boeme i ljude koji žele da s vremena na vreme uživaju u svemu što kafanski život može da ponudi.

U njoj nastupaju dobro poznata imena domaće muzičke pop i folk scene, a kroz kafanu se ore najpoznatije muzičke numere do ranih jutarnjih sati. U njoj se pomeraju granice dobrog provoda, pa ćete često imati prilike da uživate u đuskanju po stolovima i društvu najlepših devojaka. Energija ove kafane je jednostavno posebna. Već s prvim zvucima vaših omiljenih pesama, kreće da se podiže nivo raspoloženja, pa se zaboravljaju i najveće brige. Tada nastupaju oni trenuci koji se pamte čitavog života.

Na sceni gradske kafane možete uživati u nastupima najpopularnijih domaćih bendova i izvođača, a samo neki od njih su Dara Bubamara, Adreana Čekić, Peđa Medenica, Đani, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi. Odlična energija, mladalački duh i vrhunska atmosfera zaštitni su znak Gradske kafane. Iako može da primi i do 500 ljudi ova kafana je često do poslednjeg mesta popunjena. Ukoliko i vi želite da je posetite najbolje je da na vreme rezervišete svoje mesto. 

Gradska kafana je smeštena na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini hotela Hajat, u Ulici Vladimira Popovića bb. Svoje mesto ljubomorno čuva već godinama, a brend koji je izgradila čine je jednim od najpopularnijih i omiljenih mesta za noćni provod u Beogradu. Ukoliko je do sada niste posetili obavezno to što pre učinite, a da biste uživali u svemu što ona nudi dovoljno je da postite naš sajt i izvršite on line rezervacije ili pozovete naše operatere i zakažete putem telefona. Budite i vi deo sjajne atmosfere, stvorite uspomene koje ćete pamtiti čitavog života. Čekamo vas u Gradskoj kafani.

 

Rezervacije na telefone 066/222-152

Lokacija - Gradska Kafana

Komentari