Ukoliko ste željni specifičnog noćnog provoda koje samo dobra kafana može da ponudi, predlažemo vam da izlazak isplanirate u Gradskoj kafani u Beogradu. Gradska kafana predstavlja jedinstven spoj moderne kafane i energije koju nude klubovi. Za sve ljubitelje kvalitetnog provoda uz dobru živu muziku do ranog jutra Gradska kafana u Beogradu je pravi izbor.

Adresa i radno vreme Gradske kafane

Lokacija

Gradska kafana se nalazi u neposrednoj blizini starog železničkog mosta. Potražite je na novobeogradskoj strani iza hotela Hajat na adresi Vladimira Popovića bb. Ovo nije standardna gradska kafana, pa se i njeno radno vreme razlikuje od uobičajenih. Ovde možete doći isključivo u kasnim večernjim satima jer radno vreme Gradske kafane je od 22h do 3:30 posle ponoći.

Parking

Ukoliko dolazite sopstvenim automobilom u Gradsku kafanu, iako sama kafana nema svoj parking, dobra vest je da se u neposrednoj blizini nalazi veliki javni parking na kojem se uvek lako mogu pronaći slobodna mesta.

Gradska kafana je jedna od najpopularnijih beogradskih kafana ovog tipa, kafana u kojoj se ostaje do ranih jutarnjih časova uz dobru pesmu i kvalitetno društvo.

Gradska kafana - muzika i gosti

U Gradskoj kafani čeka vas odličan program u okviru koga ćete često sresti neke od naših najpopularnijih folk i pop izvođača koji i sami tvrde da im ovakav tip nastupa najviše prija jer nudi jednu potpuno neponovljivu atmosferu i energiju o kojoj mogu da svedoče samo oni koji su u tom trenutku prisutni. Među muzičarima koji često nastupaju u Gradskoj kafani su poznata imena poput Slađe Alegro, Đani, Nemanja Saletović, Žile Hram, Dara Bubamara i drugi.

gradska kafana beograd devojke

Đuskanje do jutra, igranje sa ekipom sa kojom ste došli u kafanu, ali i sa drugim gostima koji se nađu u neposrednoj blizini, smeh, suze i pesma - možete da očekujete sve to i mnogo mnogo više jer svako veče je priča za sebe, ali definitivno priča koju ćete poželeti da ponovo iskusite iz prve ruke.

Gradska kafana rezervacije

Za sve beogradske boeme koji su željni da iskuse pravu kafansku atmosferu ili da upoznaju svoje prijatelje sa pravim boemskim noćnim životom, ukoliko planirate da posetite Gradsku kafanu rezervacije će vam biti neophodne. Svake večeri kapacitet kafane koji broji 500 ljudi je pun i zato je najbolje da svoju rezervaciju napravite čak i nekoliko dana unapred. Osigurajte svoje mesto, pozovite nas i rezervišite na vreme mesto za sebe i vaše prijatelje. Rezervaciju možete napraviti putem online forme na našem sajtu, ali i pozivom na broj 066/222-151

gradska kafana atmosfera provod

Gradska kafana cenovnik

Bez obzira da li ste ljubitelj obojenih pića, piva ili pak dobre tradicionalne rakije cenovnik Gradske kafane nudi kompletnu ponudu pića koja zadovoljava ukuse i najprobirljivijih gostiju. Same raspon cena je u skladu sa vrstom pića koja se konzumira i bez obzira na budžet sakojim raspolažete, sigurno ćete moći da pronađete ono što će odgovara vama i vašim prijateljima. Vaše je samo da se opustite i da se prepustite atmosferi, a uigrano osoblje Gradske kafane i odlična muzička ekipa će se postarati da vam ugođaj bude zaista nezaboravan.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Lokacija - Gradska Kafana

Komentari