U samom srcu grada, na korak od užurbane pešačke zone, smestio se i MAMA’s bistro, wine & spirit shop, mesto savršene tišine unutar gradske verve.

Na bogatom meniju našeg bistroa, nalazi se veliki broj ukusnih specijaliteta. Uz izvrsnu hranu, koja budi sva Vaša čula, savršeno će se uklopiti i neko od mnogobrojnih besprekornih vina koja imamo u ponudi. Atmosfera je domaćinska i prijatna, a ovde ćete se uvek osećati dobrodošlo. Takođe, MAMA's bistro je PET FRIENDLY. Osim toga, u blizini bistroa na Obilićevom vencu nalazi se garaža koja će Vas rešiti muka oko traženja adekvatnog mesta za parkiranje.

MAMA's bistro idealno je mesto da uz dobar zalogaj uživate u opuštenoj atmosferi, gde možete provesti zajedničko vreme sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima. Osim vrhunske hrane i odlične usluge, MAMA's bistro je idealno mesto za dobro društvo, fantastičnu atmosferu, ukusan zalogaj i čašu dobrog vina.

U sklopu našeg bistroa nalazi se i Wine & Spirit Shop, sa velikom ponudom vina, rakija, viskija... U ponudi imamo preko 200 različitih etiketa, po konkurentnim cenama.

U neposrednoj blizini se nalaze poznate turističke atrakcije, Beogradski zoološki vrt, Kalemegdanska tvrđava, Knez Mihailova ulica i druge znamenitosti tako da pre ili posle ručka možete nastaviti sa obilaskom i uživanje u svim čarima Beograda. 

Osvežite vašu svakodnevnicu u ugodnoj atmosferi MAMA’s bistroa i prepustite se vrhunskom spoju hrane, pića i hedonizma.

Ukoliko nas još niste posetili, rezervišite svoje mesto i uplovite u pravu gurmansku avanturu.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Mama's Bistro

Hrana - Mama's Bistro

Cenovnik - Mama's Bistro

Lokacija - Mama's Bistro

Komentari