Restoran Legat 1903 je mesto najvišeg gastronomskog uživanja. Smešten u mirnom delu grada, zaštićen od buke i vreve, na uglu Ulice Vojislava Ilića i Jaseničke, ovaj restoran svojim gostima nudi "za užitak" više od drugih.

Enterijer koji odiše harmonijom, topao i jedinstven, stvara prijatnu atmosferu kojom se ne može pohvaliti svaki restoran.

Posebna magija koja se oseća kako zakoračite u fantastični restoran Legat 1903 posledica je brižljivog odnosa koji vlada u kuhinji ovog restorana. Da bi svako jelo bilo potpuno savršeno šef kuhinje Bojan Lacmanović i njegov uigrani tim u njegovu pripremu ulažu puno iskustva, znanja i što je najbitnije ljubavi. 

Na meniju restoran Legat 1903 nalaze se mediteranska, italijanska i francuska jela koja imaju blag dodir sa tradicionalnim srpskim specijalitetima. Svako jelo je servirano uz mnogo pažnje, a moderan pristup kako pripremi tako i serviranju jela, je nešto što ovaj restoran ubraja u jedan od najboljih u Beogradu.

Da biste u potpunosti uživali u pravoj simfoniji ukusa na raspolaganju vam stoji jedinstvena karta pića koja broji više od 200 najrazličitih naziva, od toga veliki broj vina, iz najrazličitijih krajeva sveta. Izaberite ono koje najviše odgovara vašem temperamentu i budite sigurni da ćete osetiti savršen spoj atmosfere, hrane i pića. To je definitivno recept za kojim će vas ovaj prelepi restoran očarati i učiniti da mu se uvek rado vratite. 

Restoran Legat 1903 poseduje i VIP salon koji ima devet mesta za sedenje, u kojem u intimnoj atmosferi, sa uslugom koja je namenjena samo vama, možete ispuniti sve svoje želje i afinitete. Opustite se i doživite pravo značenje reči komfor. 

Ukoliko ipak želite da sa uživate u većem društvu, sa svojim prijateljima ili poslovnim partnerima restoran Legat 1903 ima salu koja je podeljena u dve celine, zatvoren deo sa oko 40 mesta i terasu sa još toliko stolica. Da bi izašli u susret svim vašim potrebama ljubazno osoblje restorana je tu da za različite prilike pripremi bogate set menije koji mogu biti napravljeni po vašoj želji. Vaše je samo da kažete da li želite ribu, plodove mora, meso ili veganske i vegeterijanske namirnice u osnovi tih jela. 

Da biste u potpunosti uživali, za sve goste restorana Legat 1903 obezbeđen je privatni parking ispred samog ulaza u restoran i dodatnih 20 mesta za parkiranje u garaži restorana.

U restoranu Legat 1903 sve je podređeno gostima i njihovom maksimalnom užitku, a na vama je samo da dođete i uverite se zašto je baš restoran Legat 1903 u samom vrhu lestvice najboljih beogradskih restorana. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Legat 1903

Hrana - Restoran Legat 1903

Cenovnik - Restoran Legat 1903

Lokacija - Restoran Legat 1903

Komentari