Beograd je grad koji se može pohvaliti vrlo bogatom ugostiteljskom scenom. Jedan od najmodernih i najatraktivnijih klubova, smešten u čuvenoj Beton hali, u Karađorđevoj 2 do 4, s ponosom nosi ime The Bank. Ovaj moderan klub predstavlja pravi mali raj za one koji vole ludi provod uz najkvalitetniju zvuke elektronske zvuke, popularnu Rnb i House muziku. U njemu ćete često imati priliku da vidite strane goste, koji u Beograd dolaze da bi ostvarili čak i one najskrivenije želje. U Banku oni mogu da se opuste i uživaju bez granica. U Bank izlaze najlepše devojke, sve one koje žele da osete izazov i prepuste se provodu bez premca. 

klub bank rezervacije

Smešten na mestu gde caruje najbolji provod, klub The Bank okuplja one koji ne žale ništa zarad najbolje zabave. Svoja vrata ovaj klub otvara tačno u ponoć, a zabava traje čak do 4 sata ujutru. U njemu često možete videti mnoge poznate ličnosti, ali i sam džet set našeg društva. Lepe devojke željne izazova i svega što ovakvo mesto nosi zaštitni su znak kluba Bank. Na njegovoj muzičkoj sceni smenjuju se najpoznatiji dj majstori, koji vrlo dobro znaju kako da atmosferu dovedu do usijanja. Iako je veoma prostran, klub Bank je često popunjen do poslednjeg mesta, jer je on jednostavno epicentar dobre zabave. Ukoliko želite da ga posetite morate rezervisati svoje mesto na vreme. 

klub bank devojke

Klub The Bank je jedinstven i poseban. On je jedan od retkih, čak i u svetu, koji je čak 3 puta, i to iz godine u godinu, osvojio World Finest Clubs nagradu. Na njegovom stage-u česti gosti su poznati didžejevi sa svetske scene, poput Jason Derula, ali i naši najpoznatiji dj majstori, kao što su Coby i Senidah. Ekskluzivna gostovanja i vrhunski nastupi zaštitni su znak ovog fenomenalnog beogradskog kluba. U korak s tim njegovi gosti najčešće su urbani ljubitelji najjačeg klabinga u gradu. Da biste uopšte mogli da budete deo ovakve ekipe potrebno je da ispoštujete i dress code, koji je casual ili elegant. Svi konobari u klubu The Bank govore engleski jezik, pa nemate bojazni da ćete imati bilo kakve neprijatnosti čak iako vi ili vaši gosti ne govorite srpski jezik. 

klub bank atmosfera

Osim vrhunskih dj majstora ono što ovaj klub izdvaja iz mora drugih jeste i najsavremenije ozvučenje i osvetljenje. Atmosfera u njemu raste do tačke ključanja, pa ćete se često osetiti kao da ste na nekom svetski poznatom mestu. Enterijer je savršen spoj luksuza i modernih elemenata što ga čini atraktivnim i primamljivim gostima iz raznih krajeva sveta. Sve ovo i još mnogo toga čini The Bank zaista posebnim. Ipak, jedino kako se možete uveriti u sve ovo jeste da posetite ovo fantastično mesto. Čekamo vas... Dođite da zajedno pišemo životne stranice kojih ćete se dugo rado sećati.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Lokacija - Klub The Bank

Komentari