Svim ljubiteljima kvalitetne muzike i prijatne atmosfere, predstavljamo splav Pristan koji će sigurno zadovoljiti sve vaše kriterijume po pitanju izlazaka ovog leta. Ako volite dobar provod, opuštenu atmosferu, magičan ambijent i dobru zabavu, ovo će postati vaše novo omiljeno mesto za najbolje letnje večeri.

Splav Pristan Beograd predstavlja vam novu sezonu prepunu iznenađenja u kojima ćete sa ljubavlju uživati. Smešten u najlepšem delu Beograda, splav Pristan krasi čuveni 25. maj odakle pruža svoje najlepše zvuke Rnb hitova, gde imate priliku da se kvalitetno provedete sa svojom ekipom. Splav Pristan definitivno važi za jedan od najboljih mesta za izlazak na reci, u šta ćete se uveriti već nakon prve posete.

Splav Pristan karakteriše autentičan ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako zbog sitnica koje krase ovaj prostor, tako i zbog boja koje se savršeno uklapaju i čine splav Pristan toliko interesantnim. Kao i predhodnih sezona, očekujte kvalitetan provod koji će biti i više nego zanimljiv i prepun iznenađenja.

Sigurni smo da će ova sezona obeležiti noćni život Beograda i da ćete na pravi način uživati u svemu što sledi na splavu Pristan. Spremite se prave tropske letnje noći, ispijanje koktela i uživanje u muzici koja vam splav Pristan priprema. Za one željne zabave i uživanja, splav Pristan biće vaše omiljeno mesto za sve prilike!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Splav Pristan

Lokacija - Splav Pristan

Komentari