Restoran KOLO predstavlja istinsku oazu hedonizma koja nudi nezaboravno iskustvo spoja autentičnih ukusa i tradicionalnih jela. Naš restoran je mesto gde gastronomska umetnost oživljava, pružajući vam mogućnost da uživate u izvanrednim ukusima najfinijih vina i rakija.

U srcu našeg restorana, doživećete ugodnu atmosferu koja istovremeno spaja moderni stil sa duhom davnih vremena. Svaki detalj prostora pažljivo je osmišljen kako bi stvorio savršenu harmoniju između tradicije i savremenosti. Osetićete toplinu i gostoprimstvo koje je ukorenjeno u našoj kulinarskoj baštini.

Ponosni smo što možemo ponuditi jedinstveno iskustvo uživanja u srpskim tradicionalnim ukusima dok istovremeno uživate u prelepom pogledu na reku Savu. Restoran KOLO nije samo restoran – to je putovanje kroz bogatstvo ukusa i mirisa koji čine srpsku kuhinju posebnom.

Dođite i prepustite se čarima našeg restorana, gde svaki zalogaj nosi sa sobom priču i tradiciju. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i zajedno stvarati nezaboravne trenutke.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Restoran Kolo

Hrana - Restoran Kolo

Lokacija - Restoran Kolo

Komentari