Ako ste roditelji mališana čiji rođendan uskoro proslavljate na pravom ste mestu. Večito pitanje roditelja je gde proslaviti dečiji rođendan u Beogradu?

sweet and salty rodjendani
Restoran Sweet & Salty - proslava

Najveći problem je kako udovoljiti zahtevima i odraslih i mališana, kako da adekvatno ugostite svoje starije goste, ali i da se deca prijatno osećaju. Ukoliko se odlučite za klasičnu igraonicu deci će biti fenomenalno, ali odraslima će komfor izostati, jer moderne igraonice nisu previše razmišljale o komforu odraslih gostiju. Ako se odlučite za restoran, odrasli će uživati, ali će deci biti potrebna neka animacija koju je u klasičnom restoranu teško organizovati.

gde proslaviti deciji rodjendan
Restoran Sweet & Salty - animacija

Spoj ova dva (igraonice i restorana) bi bila najbolja kombinacija, jer dok se odrasli druže uz klopu i muziku, deca će uživati u svojim vragolijama. Ali glavno pitanje je gde pronaći restoran sa igraonicom, definitivno ih je možda nekoliko u Beogradu.

Zato vam predstavljamo 2 restorana na Novom Beogradu koji mogu da budu odličan izbor jer u svom sklopu imaju i dečiju igraonicu sa animacijom:

  • RESTORAN SWEET & SALTY, koji se nalazi u srcu Novog Beograda, kod Beogradske arene

  • RESTORAN AKVAREL, koji se nalazi u novoizgrađenom kompleksu Sakura park na Novom Beogradu, preko puta Belvila

Oni su upravo to, kombinacija modernog restorana u sklopu kojeg se nalazi zastakljena igraonica. Priznaćete da je za proslavu dečijeg rođendana ovo savršeno rešenje.

restoran za deciji rodjendan sa igraonicom
Restoran Sweet & Salty - enterijer

Vlasnici restorana su za proslave rođendana svoje dece ili gostujući na drugim dečijim rođendanima iskusili većinu igraonica i restorana u Beogradu, pa su na kraju rešili da iskoriste svoje iskustvo i ponude roditeljima idealnu varijantu kada je u pitanju proslava dečijih rođendana.

igraonica restoran za prvi rodjendan
Restoran Sweet & Salty - igraonica

Enterijeri restorana Sweet & Salty i Akvarel su urađeni sa ukusom, u drvetu i u pastelnim bojama, pa ćete se osećati prijatno i ušuškano, dok je igraonica urađena po najvišim evropskim standardima, staklom odvojena od ostatka restorana tako da roditelji mogu bezbrižno da se druže sa ostatkom ekipe dok se deca zabavljaju sa animatorima.

restoran za prvi rodjendan krstenje
Restoran Akvarel - enterijer

Restorani su idealni za proslave rođendana od 30 do 80 odraslih osoba, i do 30 dece. Prostor je u potpunosti klimatizovan, tako da i u vrelim letnjim mesecima ne morate da brinete o ambijentu, a ispred restorana je i velika bašta koja može da primi i do 80 osoba.

animacija dece na rodjendanu
Restoran Sweet & Salty - rođendan

Profesionalni animatori su zaduženi da deca budu animirana tokom čitavog trajanja proslave. Zaboravite na neiskusne studentkinje koje se navodno brinu o deci, ovaj restoran je sebi postavio visoke standarde pa se to odnosi i na kvalitet animacije dece.

akvarel 3
Restoran Akvarel - enterijer

Za sve dodatne informacije i slobodne termine možete kontaktirati menadžment restorana na sledeće brojeve telefona:

Restoran SWEET & SALTY - 066 00 24 00

Restoran AKVAREL - 066 00 26 00


POGLEDAJTE JOŠ SLIKA SA ROĐENDANA U RESTORANU SWEET & SALTY

restorani za prvi rodjendan

restorani za krstenje

sweet salty proslave 10

sweet salty proslave 1

sweet salty proslave 2

sweet salty proslave 4

sweet salty proslave 5

sweet salty proslave 8

sweet salty proslave 9

sweet and salty hrana krstenje 1

sweet and salty hrana krstenje 2

sweet and salty hrana krstenje 3

sweet and salty hrana krstenje 4

sweet and salty hrana rodjendani 2

sweet and salty hrana rodjendani 3POGLEDAJTE SLIKE ENTERIJERA RESTORANA AKVAREL

akvarel 1

akvarel 2

akvarel 3

akvarel 4

akvarel 5

akvarel 6

akvarel 7

akvarel 8

akvarel 9

akvarel 10

akvarel 11

Komentari