Kafana Brodarac predstavlja mesto za najveseliji provod u gradu. Svojim interesantnim enterijerom i odičnom muzikom, koja je pravi melem za dušu, kafana Brodarac već dugi niz godina okuplja istinske ljubitelje pravog kafanskog provoda. Smešten na Starom sajmištu bb kafana Brodarac svih sedam dana u nedelji dočekuje svoje goste širom otvorenih vrata, uvek spremna da im pruži vruhnsku zabavu i maksimalno uživanje. 

Ukoliko volite jedinstven provod kakav možete doživeti samo u pravim kafanama onda će vas Brodarac kupiti već pri prvoj poseti. U njemu se sluša prava narodna muzika, uživa u kvalitetnim domaćim pićima i opuštenom društvu koje je došlo samo s jednom namerom - da doživi provod za pamćenje. Posebna pogodnost za sve rezervacije je popust na cene piće od 20 %  u periodu od 00h do 02h!

Kafana Brodarac se može pohvaliti profesionalnom uslugom i povoljnim cenama, što je, već tradicionalno, čini jednom od najprimamljivijih mesta kad je ludi noćni provod u pitanju. 

U kafani Brodarac imate priliku da se prepustite istinskim porivima, da uživate svim čulima i to bukvalno cele noći, jer u njoj provod počinje od ponoći i traje doslovno do jutra, do 7h ujutru. Ukoliko i vi želite da doživite provod od sumraka do svitanja znajte da je ovo idealno mesto za to. Nije retkost da gosti ovde nastave dan, pa umesto kod kuće ovde popiju i prvu jutarnju kafu. Da biste bili deo vrhunske atmosfere kafane Brodarac potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto, zato nas pozovite i prepustite se totalnom hedonizmu koji pruža kafana Brodarac. 

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Kafana Brodarac

Lokacija - Kafana Brodarac

Komentari