Restoran Magellan smešten na Novom Beogradu, u Ulici Jurija Gagarina 14ž, predstavlja vrhunac ugostiteljsva i gastronomske scene Beograda. Jedan od najlepših restorana u ovom delu grada izdvaja se odličnom uslugom i vrhunskim specijalitetima za koje su zaduženi vrhunski kulinarski majstori. 

Ako ste ljubitelj dobrog zalogaja, ovde možete pronaći prava mala kulinarska remek dela, servirana po svim pravilima fine dining koncepta. Širok izbor internacionalnih jela, bogata karta pića i romantična atmosfera samo su deo onoga što vas očekuje ukoliko se odlučite da svoje vreme provedete u ovom prelepom novobeogradskom restoranu. O svakoj namirnici koja uđe u kuhinju restoran Magellan se strogo vodi računa, a svaka od njih se priprema na jedninstven način, tako da svi hranljivi sastojci ostanu sačuvani. Upravo zbog toga, svaki tanjir koji izađe iz kuhinje restorana Magelan predstavlja riznicu ukusa, mirisa i boja. 

Ukoliko volite slatkiše i ni jedan ručak vam bez njih nije kompletan, ovde imate mogućnost da uživate u odličnim dezertima, koji će probuditi sva vaša čula. 

Bilo da se opredelite za ručak ili večeru, bilo da želite da provedete prijatno popodne sa porodicom, prijateljima ili vam treba mirno mesto za poslovni ručak, restoran Magelan će u svakom pogledu ispuniti sva vaša očekivanja. Na vama je samo da rezervišete mesto, za sve ostalo će se pobrinuti iskusan ugostiteljski tim koji je učinio da restoran Magelan zasluženo dobije svoje mesto na gastronomskoj mapi Beograda. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Magellan

Hrana - Restoran Magellan

Lokacija - Restoran Magellan

Komentari