Klasika nikad ne izlazi iz mode. Kako u umetnosti, tako i u kulinarstvu. Zato je kuhinja našeg restorana oslonjena na klasičnu evropsku kuhinju, uz fuziju elemenata internacionalne kuhinje, prateći trenutne trendove u svetskoj gastronomiji.

U našem restoranu hranu pripremaju vrhunski šefovi i kuvari sa bogatim međunarodnim iskustvom. Naša jela su prefinjena, elegantna i kompleksna da zadovolje sva čula. Osim mirisa i ukusa, naši specijaliteti predstavljaju nezaboravne vizuelne kreacije. 

Posluživanje naše hrane i pića je zadatak našeg ljubaznog osoblja, iskusni konobari, edukovani somlijeri i barmeni.

Pored bogate vinske karte koja obuhvata najbolja vina iz Srbije, čuvene etikete slavnih vinograda Evrope i Sveta, u našem restoranu posebnu pažnju obraćamo na koktele, koji od najkvalitetnijih sastojaka pripremaju naši iskusni barmeni.

Enterijer restorana kratko može da se opiše jednom rečju: sklad, čiste linije, diskretni detalji, vrhunski materijali, svetlost i toplina su potpis jedinstvenog dizajna.

Restoran Momi ima 120 sedećih mesta u glavnoj sali, isto toliko u bašti, kao i 15 mesta na visokim stolicama u baru. Boravak na terasi uz Savu ili uživanje u jedinstvenom enterijeru, svakog trenutka dopunjava izbor odgovarajuće muzike.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Momi restoran & bar

Lokacija - Momi restoran & bar

Komentari