Splav Leto najnoviji je dodatak letnjoj klupskoj sceni Beograda. Ovakvo mesto falilo je prestonici još od zatvanja zimske sezone kluba Hype.

Splav Leto je letnja verzija ovog kluba koji će svi koji su voleli žurke u Hype-u prosto obožavati. Za kratko vreme, već je osvojio srca mnogih. Obzirom na njegov predivni ambijent koji naliči na tropski raj i na najbolje dj-eve koji ovde nastupaju, to uopšte nije začuđujuće.

Splav Leto očaraće vas fantastičnim ambijentom, pozitivnom energijom, uzavrelom atmosferom i vrhunskim provodom. Ukoliko volite đuskanje do jutra uz najbolje zvuke elektronske muzike, onda je splav Leto idealan izbor za ludu noć.

Veliki grad poput Beograda sa mnoštovom mladih, koji su spremni da za urbani provod daju sve, dobio je splav koji konačno može da ponudi za užitak više od svih ostalih. Splav Leto od prvog dana svog nastanka predstavlja mesto za najbolji gradski provod uz sjajnu stranu muziku i ambijent od kojeg zastaje dah. Idući u korak sa svetskim trendovima splav Leto poneo je energiju i doveo na domaću scenu sve one hitove u kojima se uživa u najboljim evropskim klubovima.


Na njegovoj sceni često se smenjuju Dj majstori koji vrlo dobro znaju da opipaju urbani ritam grada i da svojim gostima priušte maksimalno uživanje. Ritam koji ćete osetiti čim zakoračite na splav je takav da će vas terati da đuskate sve do ranih jutranjih sati. Sjajne vibracije i neverovatan spoj mladalačke energije podižu atmosferu na splavu Leto do usijanja. Njegova fantastična lokacija, Sajamski kej bb, čini ga vrlo atraktivnim bez obzira iz kog dela grada dolazite.

Prelep ambijent, sa mnogo detalja koji oslikavaju leto, čini da izgleda kao neki tropski bar na obali mora. Pogled sa ovog splava jednostavno osvaja, a žurka pod otvorenim nebom je nešto što se ne može opisati... To jednostavno morate doživeti. Iskusna klaberska ekipa jedva čeka svako novo veče i nesebično se daje da svaka noć provedena na splavu Leto bude noć za pamćenje.

Iako je splav veliki i može da primi i do 350 ljudi ipak se često za njega traži mesto više. Razlog tome jesu sjajne žurke, neverovatna atmosfera i mnogo raznovrsnih pića, uključujući i koktele koji bude pozitivnu energiju i raspoloženje. Đuskanje u društvu mladih lepih devojaka i njihovo društvo čine da svaka noć "pršti" na splavu Leto.

Ukoliko i vi volite đuskanje, sjajnu muziku i odlučnu zabavu znajte da je ovo idealno mesto za vaš naredni izlazak. Da biste bili sigurni da ćete biti deo provoda potrebno je da izvršite rezervacije na vreme. Pozovite nas i zaplovite u luku najboljeg provoda u Beogradu. Splav Leto vas željno iščekuje. Vidimo se.

Rezervacije na telefone 066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Splav Leto

Cenovnik - Splav Leto

Lokacija - Splav Leto

Komentari