Splav Leto najnoviji je dodatak letnjoj klupskoj sceni Beograda. Ovakvo mesto falilo je prestonici još od zatvanja zimske sezone kluba Hype.

Splav Leto je letnja verzija ovog kluba koji će svi koji su voleli žurke u Hype-u prosto obožavati. Za kratko vreme, već je osvojio srca mnogih. Obzirom na njegov predivni ambijent koji naliči na tropski raj i na najbolje dj-eve koji ovde nastupaju, to uopšte nije začuđujuće.

Leto na splavu Leto

Veliki grad poput Beograda sa mnoštvom mladih, koji su spremni da za urbani provod daju sve, dobio je splav koji konačno može da ponudi za užitak više od svih ostalih. Leto splav od prvog dana svog nastanka predstavlja mesto za najbolji gradski provod uz sjajnu stranu muziku i ambijent od kojeg zastaje dah. Idući u korak sa svetskim trendovima Leto splav je poneo energiju i doveo na domaću scenu sve one hitove u kojima se uživa u najboljim evropskim klubovima.


Ako se odlučite da isprobate noćnu zabavu Sajamskog keja, splav Leto nikako ne zaobilazite. Iako veoma mlad, splav Leto nudi jedan od najboljih provoda u gradu, a zbog svog enterijera predstavlja i jedno od najželjenijih mesta za posetiti među omladinom. Poput tropskog bara, sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, splav Leto savršeno spaja urban izgled sa tradicionalno dobrim provodima. Uz vrhunske noćne žurke i najbolje beogradske DJ-eve, leto na splavu Leto postaje najlepša uspomena koju grad stvara.

Leto splav - idealan izbor za ludu noć

Leto splav će vas očarati fantastičnim ambijentom, pozitivnom energijom, uzavrelom atmosferom i vrhunskim provodom. Ukoliko volite đuskanje do jutra uz najbolje zvuke elektronske muzike, onda je splav Leto idealan izbor za ludu noć.

Prelep ambijent, sa mnogo detalja koji oslikavaju leto, čini da izgleda kao neki tropski bar na obali mora. Pogled sa ovog splava jednostavno osvaja, a žurka pod otvorenim nebom je nešto što se ne može opisati... To jednostavno morate doživeti. Iskusna klaberska ekipa jedva sliva se u ovaj deo grade svake večeri i nesebično se daje da svaka noć provedena na splavu Leto bude noć za pamćenje.

Muzika na splavu Leto

Na sceni splava Leto često se smenjuju Dj majstori koji vrlo dobro znaju da opipaju urbani ritam grada i da svojim gostima priušte maksimalno uživanje. Ritam koji ćete osetiti čim zakoračite na splav je takav da će vas terati da đuskate sve do ranih jutranjih sati. Sjajne vibracije i neverovatan spoj mladalačke energije podižu atmosferu na splavu Leto do usijanja. 

Splav Leto cenovnik

Ako pogledate splav Leto cenovnik je sličan kao na drugim splavovima ovoga tipa. Rakije i likeri na splavu Leto kreću se oko 390 din, za koktele je potrebno izdvojiti od 690 do 990 din po piću, za čašu viskija od 550 rsd, vina na čašu od 490 rsd, dok su flaše vina od 3400 do 9900 rsd. Cena bezalkoholnih pića je od 370 do 390 rsd. 

Splav Leto lokacija

Njegova fantastična lokacija, Sajamski kej bb, čini ga vrlo atraktivnim bez obzira iz kog dela grada dolazite. U neposrednoj blizini nalaze se i splav Money i splav Lasta

Splav Leto rezervacije

Iako je splav veliki i može da primi i do 350 ljudi ipak se često za njega traži mesto više. Razlog tome jesu sjajne žurke, neverovatna atmosfera i mnogo raznovrsnih pića, uključujući i koktele koji bude pozitivnu energiju i raspoloženje. Đuskanje u društvu mladih lepih devojaka i njihovo društvo čine da svaka noć "pršti" na splavu Leto.

Ukoliko i vi volite đuskanje, sjajnu muziku i odlučnu zabavu znajte da je ovo idealno mesto za vaš naredni izlazak. Da biste bili sigurni da ćete biti deo provoda potrebno je da izvršite rezervacije na vreme. Pozovite nas i zaplovite u luku najboljeg provoda u Beogradu. Splav Leto vas željno iščekuje. Vidimo se.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Splav Leto

Enterijer - Splav Leto

Lokacija - Splav Leto

Komentari