Restoran picerija italijanske kuhinje. Dve reči Da Giorgio, restoran na Novom Beogradu koji nudi raznovrsan meni svojim gostima, sa različitim ukusima za svačije čulo ukusa.

Pored raznovrsnih i nacionalnih jela koje spremaju kuvari sa puno pažnje i kvalitenih namirnica tu je i uvek ljubazno osoblje koje će Vas uvesti barem na kratko u svet Italije. Trudimo se pored prijatnog, modernog, zapaženog enterijera da svojim gostima kako onim koji su nas već posetili tako i onima koji će tek doći da dočaramo putem fotografija, video zapisa, šta zapravo mi nudimo i zašto baš mi (Da Giorgio) treba da budemo njihov izbor.

Osim što smo tu da Vas svakog dana dočekamo sa osmehom i pružimo Vam različiti izbor jela i pića, tako smo i tu za Vas da kod nas proslavite i neke svoje bitne datume, a nama će biti zadovoljstvo da Vam to upotpunimo kako sa svojim ambijentom, tako i sa profesionalnim osobljem. Ali to nije sve takođe petkom i subotom kod nas je veče kako svako voli, a to je uživo muzika, čaša pića i vaše omiljeno jelo. Sve o čemu pričamo možete pogledati kroz fotografije koje su zabeležile svaki trenutak.

Čekamo Vas, da sve ovo što želimo da Vam prenesemo doživite i sami i da zajedno mislima uz pomoć Da Giorgio restorana odemo na kratko do Italije.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Da Giorgio

Hrana - Restoran Da Giorgio

Lokacija - Restoran Da Giorgio

Komentari