Proslava dečijeg rođendana je istinska radost ali i pravi izazov za svakog roditelja u današnje vreme brzog života u gradu kakav je Beograd.

Pronaći adekvatan prostor koji će biti komforan kako za decu, tako i za odrasle nije lako, naročito ako želite da proslava dečijeg rođendana bude događaj koji će da se pamti. Mi ćemo vam pomoći u potrazi za restoranom koji će biti ostvarenje svih vaših snova kada je proslava rođendana vašeg deteta u pitanju.

Akvarel - restoran sa igraonicom

Postoje određeni kriterijumi koje je potrebno ispuniti kako bi proslava dečijeg rođendana u restoranu bila pravi pogodak:

  • Igraonica ili poseban prostor za decu gde će mališani kvalitetno provesti svoje vreme tokom rođendana
  • Kvalitetna animacija je nešto što se ne sme prepustiti slučaju, jer bez obzira na veličinu i opremljenost igraonice, animatori su ti koji organizuju i usmeravaju decu na igru
  • Kako bi i odrasli uživali, deo restorana za odrasle mora biti komforan, po mogućstvu izolovan od dečijeg dela zbog graje i buke, sa dobrom uslugom i ponudom hrane i pića
  • Krštenja i prvi rođendani se po pravilu organizuju sa živom muzikom, ali se dosta roditelja odlučuje na živu muziku i za druge dečije rođendane, pa bi bilo dobro da restoran ima mogućnost postavljanja ozvučenja
  • Parking ispred restorana je u današnje vreme postao jedan od proriteta, jer niko ne želi da pri dolasku na proslavu gubi vreme i živce tražeći mesto za svog četvorotočkaša

Ako su ovi kriterijumi i vama bitni i u potrazi ste za restoranom koji je će ih sve ispuniti, mi ćemo vam predstaviti 2 takva restorana koji su specijalizovani za proslave dečijih rođendana u Beogradu - Akvarel i Sweet & Salty.

 

AKVAREL

Akvarel je novootvoreni restoran na Novom Beogradu i nalazi se u sklopu luksuznog komplesa Sakura Park, preko puta Belvila. Namenjen je privatnim proslavama, sa posebnim naglaskom na dečije rođendane. Modernog ali toplog enterijera, učiniće da se zaljubite u njega na prvi pogled.

Akvarel - proslava dečijeg rođendana

Akcenat je na restoranskom delu, gde će se vaši gosti osećati kao da su otmenom restoranu sa vrhunskom uslugom.

Deo za decu je zastakljen i vidljiv iz svih delova lokala, naizgled ne pretrano velik ali sasvim dovoljan da uz kvalitetnu animaciju koju restoran nudi u sklopu cene, deca budu animirana tokom celog trajanja proslave. Igraonica je dovoljna za do 20ak dece, uzrasta do 5-6 godina. Animatori igre prilagođavaju uzrastu dece, tako da im ne bude dosadno nijednog momenta.

Akvarel - decija igraonica

Kvalitetno ozvučenje u lokalu omogućava i živu muziku, a prednost Akvarela je i mogućnost parkiranja automobila ispred lokala bez nadoknade.

Dobra organizacija, iskusan menadžment, poseban deo za slatki sto i bogat švedski sto su nešto što dodatno preporučuje Akvarel za proslavu dečijeg rođendana.

Proslava decijeg rodjendana sa stilom

Neka vaša proslava odiše stilom, jer Akvarel zaista i jeste namenjen tome.

SWEET & SALTY

Kada su proslave dečijih rođendana u pitanju Sweet & Salty je već uveliko poznat u gradu većini mama i tata. Nalazi se na Novom Beogradu, pored beogradske Arene i postao je već kultno mesto za proslave dečijih rođendana sa širokim spektrom usluga koje nudi.

Proslava decijeg rodjendana u restoranu sa igraonicom

Iskustvo od preko 5 godina u organizaciji dečijih rođendana, sa preko 1.000 organizovanih proslava su pozicionirali ovaj restoran na prvo mesto u izboru kod roditelja.

Njegov kapacitet od 100 sedećih mesta, omogućava i veće proslave u jednom toplom i ušuškanom ambijentu.

sweet and salty proslava decijeg rodjendana 3

Za decu je takođe kao i kod Akvarela obezbeđen poseban zastakljeni deo sa penjalicama i brisanim prostorom gde profesionalni animatori organizuju igre tokom trajanja proslave.

Sweet & Salty igraonica za decu

 

Restoran sa igraonicom

Ispred restorana je zelena (treća) zona za parkiranje sa uvek dovoljno mesta da vaši gosti mogu ostaviti svoj auto na 4 sata. Sasvim dovoljno da nema glavobolje oko traženja parkinga.

Bogat švedski sto, profesionalna usluga, zanimljivi animatori, mogućnost žive muzike, raspoloživost parkinga i veliko iskustvo su garant proslave dečijeg rođendana za pamćenje, kako za odrasle tako i za decu :)

Proslava decijeg rodjendana u restoranu

Ukoliko smo uspeli bar malo da vam olakšamo u odabiru restorana za proslavu dečijeg rođendana drago nam je zbog toga, a ponudu oba restorana možete pogledati na sledećim linkovima:

Akvarel - PONUDA ZA DEČIJE ROĐENDANE

Sweet & Salty - PONUDA ZA DEČIJE ROĐENDANE

Komentari