Pitate se gde izaći u Beogradu? Servis "gde izaci" je tu da vam pomogne da razrešite tu dilemu i pronađete pravo mesto za vaš noćni izlazak u Beogradu.

gde izaci

GDE IZAĆI LETI, A GDE ZIMI?

Beograd je poznat kao prestonica noćnog života ovog dela Evrope i čuven po brojnim splavovima, klubovima, kafanama i barovima. Najčešće pitanje koje turisti ali i Beograđani postavljaju je gde izaći u Beogradu? Odgovor na to pitanje nije jednostavan, jer da biste se dobro proveli u Beogradu morate znati šta očekujete od izlaska, da li je to lagana večera sa prijateljima, ispijanje koktela u nekom od barova, ili pravi noćni provod na nekom od splavova, klubova ili kafana.

Ono što je karakteristika Beograda noću, to je da je izbor šarenolik i nudi za svakog po nešto. U toku zimske sezone, koja traje od početka oktobra do sredine maja aktuleni su klubovi i kafane, dok se u toku letnjeg perioda provod seli na reke i popularne splavove. Česta greška stranaca koji dolaze u Beograd neupućeni jeste da i u zimskim mesecima traže izlazak na splavovima, pa tako mogu završiti na nekom ne tako popularnom mestu jer splavovi u Beogradu nisu aktuleni tokom zimskog perioda.

Pogledajte sve klubove i splavove u Beogradu.

Zato, ukoliko se pitate gde izaći večeras najsigurnija opcija je da pogledate aktuelna dešavanja u Beogradu na naslovnoj strani gdeizaci sajta ili da pomoć potražite od našeg ljubaznog call centra preko brojeva telefona 066/222-151, 066/222-152 i dobijete uvek najtačnije informacije i mogućnost da besplatno rezervišete svoje mesto u bilo kom lokalu.

KAFANE

Moderne kafane nemaju mnogo toga zajedničkog sa tradicionalnim kafanama sem kariranih stolnjaka. Moderne kafane više liče na klubove sa nešto nižim cenama pića. Možete očekivati karirane stolnjake i neke etno detalje, ali i klasičnu binu za bendove, pa često i klupsku rasvetu. U većim kafanama kao što su Tarapana, Gradska kafana ili Na vodi kafana možete očekivati i gostovanja najvećih muzičkih zvezda narodnjačke scene, dok su neke od popularnijih kafana i Ona moja, Druga kuća, Uzbuna, ...

Pogledajte sve kafane u Beogradu.

kuda veceras

KLUBOVI

Klubovi su kao i kafane aktuelni u zimskom periodu, od početka oktobra od sredine maja i mogu se podeliti na one sa narodnjačkim bendovima (klub Komitet, klub Tarapana, klub XO...) i one sa elektronskom muzikom, house, rnb, tehno (klub Bank, klub Stefan Braun...).

Pogledajte sve klubove u Beogradu.

SPLAVOVI

Splavovi u Beogradu su aktuelni od početka maja pa sve do kraja septembra. Predstavljaju pravi dragulj Beograda, jer nude noćni provod na reci u vrelim letnjim noćima. Neki od najpoznatiji folk splavova su splav River, splav Kartel, ali i popularne letnje kafane kao što su splav kafana Uzbuna, Na vodi kafana itd. Nešto umereniji narodnjački program možete poslušati na splavu Cotier i splavu Port. Ukoliko preferirate elektronsku muziku, posetite splav Money, splav Lasta, splav Tag, a ceo spisak pogledajte na strani splavovi u Beogradu.

splav freestyler atmosfera

MESTA U KLUBU

Kada rezervišete mesto u nekom klubu ili splavu najčešće možete birati između šanka, barskog stola, visokog sedenja i separea. Bolja mesta su uslovljena bocama žestine ili višom potrošnjom, pa je tako u zavisnosti od lokala do lokala separe najčešće uslovljen sa minimum dve flaše žestine, visoko sedenje sa jednom flašom, dok su barski stolovi i šank najčešće bez uslova.

CENE PIĆA

Što se tiče cena pića, u kafanama su cene pića nešto niže nego u klubovima ili na splavovima, ali skupa gostovanja poznatih pevača diktiraju i cene pića, pa ukoliko želite da prisutvujete gostovanju neke od zvezda očekujte i nešto više cene pića i jače uslove za mesta. Zato kada se zapitate kuda večeras, pogledajte i cenovnik na strani lokala da ne bude neprijatnih iznenađenja. Mi smo se potrudili da vam za većinu lokala na njihovim prezentacijama obezbedimo i aktuelne cenovnike.

DRESS CODE

Pravila oblačenja ili dres kod su nešto o čemu se dosta vodi računa kada su u pitanju noćni lokali u Beogradu i može da bude jedan od razloga da vas ne puste u određeni klub ukoliko niste adekvatno obučeni. Zaboravite na sportsku obuću, šorceve, papuče... krenuli ste u večernji izlazak, pa se i očekuje elegantnije oblačenje.

beograd nocu

NEMA ME NA SPISKU?

Gotovo svaki klub, splav ili kafana imaju frontmena na ulazu, to je osoba koja proverava da li gosti imaju rezervaciju i da li ispunjavaju kriterijume za ulazak u taj lokal. Kada pričamo o kriterijumima, uslov je da gosti nisu mlađi od granice koja je određena, da su adekvatno obučeni, da nisu u pripitom stanju itd. Ukoliko frontmen odluči da iz nekog razloga ne želi da pusti goste u lokal najčešće će im reći da nisu na spisku da ne bi ulazio u dalju raspravu sa njima i stvarao gužvu na ulazu. Situacija ume da bude neprijatna, ali ne treba ulaziti u dalju raspravu sa frontmenom ili obezbeđenjem već je bolja opcija pozvati naš call centar kako bismo vam odmah obezbedili ulazak u neki od drugih lokala jer Beograd noću ne spava, a gde izaci servis vam je na raspolaganju.

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE :)

Ukoliko u klubu, splavu ili kafani dobijete mesto koje vam se ne dopada, možete ljubazno zamoliti glavnu bukerku ili hostesu (najčešće su na ulazu) da vas premeste na neko bolje mesto. Lepa reč i gvozdena vrata otvara, zato je uvek pametnije ljubazno nastupiti kako bi vam izašli u susret. A i ukoliko zbog gužve ne možete dobiti bolje mesto od trenutnog, ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje, zapamtite da ste došli da se dobro provedete i da je najbitnije društvo kojim ste okruženi.

GDE IZAĆI ZA DOČEK NOVE GODINE?

Doček Nove godine u Beogradu predstavlja pravu feštu i to je period godine kada ne bi trebalo da propustite da posetite glavni grad. Gde ćete dočekati Novu godinu zavisi isključivo od vašeg raspoloženja i budžeta, a GdeIzaci vam na jednom mestu predstavlja kompletnu ponudu novogodišnjih dočeka. Na vama je samo da odaberete i kontaktirate call centar.

GdeIzaci sajt i naš call centar su vam na raspolaganju 365 dana u godini da se besplatno informišete i besplatno rezervišete svoje mesto u bilo kom klubu, kafani, splavu ili restoranu u Beogradu, zato memorišite naše brojeve telefona 066/222-151, 066/222-152 ili iskoristite stranu za online rezervacije.