Restoran Duomo je smešten u srcu Beograda, u jednom od najpopularnijih delova grada, u ulici Strahinjića Bana. Ovaj restoran se može pohvaliti najboljom ponudom autentičnih italijanskih pizza, spremljenih u specijalnoj peći na drva.

Kuvari koriste originalne sastojke, tako da se i pravi italijanski gurmani u ovom restoranu osećaju kao kod kuće. Pored pizza, Duomo se sa ponosom može pohvaliti i velikim izborom pasti, salata, kao i pažljivo osmišljenom vinskom kartom. Restoran je elegantno uređen i odiše pravim italijanskim šarmom.

Od ranog proleća do kasne jeseni, bašta restorana Duomo je otvorena za sve one koji vole užurbanost i duh poznate beogradske ulice kao i za sve koji uživaju u ukusima i mirisima italijanske kuhinje. Inovativni koncept grejanja zasnovan na principu infracrvenog zagrevanja čini baštu idealnim mestom za uživanje čak i u hladnim danima.

Restoran Duomo je mesto koje će Vas osvojiti svojim šarmom, atmosferom, ambijentom i ukusnom hranom. Zato ćete mu se vraćati često i sa radošću.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Duomo

Hrana - Restoran Duomo

Lokacija - Restoran Duomo

Komentari