Restoran Sweet & Salty predstavlja mesto najvećeg gastronomskog užitka, koji svoje goste dočekuje u prelepom ambijentu na Novom Beogradu. Ako ste pasionirani ljubitelj kvalitetnih zalogaja i odlične usluge ovaj restoran će sigurno postati jedno od vaših omiljenih mesta u gradu. 

Bilo da se odlučite da napravite kratku pauzu i uživate u odličnoj kafi ili da želite da provedete ugodno popodne sa prijateljima ili porodicom restoran Sweet & Salty predstavlja idealan izbor za vas. Veliki izbor raznovrsnih jela od mesa, pasti, kuvanih jela, salata, dezerata... svim gostima omogućava da odaberu ono što im se najviše sviđa i što najviše vole. 

Za najmlađe su obezbeđene i 2 igraonice (na otvorenom i zatvorenom) uz animatore, pa će roditelji moći na miru da provedu vreme uz društvo i slatke zalogaje.

Uverite se, posetite nas i uživajte svim čulima!

PROSLAVE

Proslavite rođendan ili vama poseban dan u jedinstvenom ambijentu Sweet&Salty restorana.

U Sweet & Salty restoranu možete da ugostite i do 100 odraslih osoba, ali je idealan i za manje dečije rođendane sa 30ak odraslih i većim brojem dece.

Prijatan ambijent, velika dečija igraonica, prostor za animatore, bogata hrana iz naše kuhinje su preporuke da nam ukažete poverenje i uverite se u kvalitet koji nudimo.

Dostupni smo za sva vaša velika i mala slavlja, javite se da vas ugostimo u srcu Novog Beograda, kod Beogradske arene.

Cenovnik za proslave:

  • Radni dani 18:00-20:30  40.000 RSD
  • Vikend podne 11:30-14:00  40.000 RSD
  • Vikend popodne 14:30-17:00  50.000 RSD
  • Vikend veče 18:00-20:30  45.000 RSD

U cenu je uračunat:

  • Zakup kompletnog lokala, koji uključuje restoran, šank, osoblje i prostor za animaciju dece
  • Hrana u vidu švedskog stola za do 30 odraslih osoba i neograničeno dece (ukoliko imate više od 30 odraslih gostiju, doplata po osobi je 1.500 RSD)
  • Kompletan pribor za posluživanje
  • Organizovano vođenje rođendana od strane profesionalnih animatora uz konstantno nadgledanje usmeravanje i organizaciju aktivnosti slavljenika i njegovih gostiju (šminkanje mališana, šou sa balonima, pozorišna predstava, light show i još mnogo toga)
  • Rođendanske pozivnice, svećice, vatromet za tortu
  • Zakup prostora za proslavu je u trajanju od 2,5 sata (postoji mogućnost produženja termina u trajanju od 30 minuta uz doplatu u visini od 5.000 RSD).

* U cenu nije uračunato piće koje se plaća po utrošku

!! AKCIJA !! 

Iskoristite POPUST U IZNOSU OD 5.000 DIN na sve termine proslava u restoranu Sweet & Salty, ako zakažete svoj termin u periodu 10.05-16.05.2021. Dakle, vaša proslava može biti bilo kada, ali je potrebno da je rezervišete u nedelji 10.05-16.05.2021. Dovoljno je da menadžmentu restorana naglasite da ste ovu ponudu videli na sajtu GDE IZAĆI i dobićete POPUST OD 5.000 DIN. Želimo vam lep provod!

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066 00 44 88

Program - Restoran Sweet & Salty

Enterijer - Restoran Sweet & Salty

Hrana - Restoran Sweet & Salty

Lokacija - Restoran Sweet & Salty

Komentari