Biser beogradske Beton hale, restoran Lavash predstavlja jedan od prvih restorana koji su se nastanili ovde dok još ona nije bila ovo što je danas. Od tada on predstavlja omiljeno mesto pravih ljubitelja dobrog zalogaja, ali i priče koju ovaj restoran ima da vam ponudi.

Svoj život restoran Lavaš započeo je sa željom da se ukusi Bliskog istoka približe domaćim, ali i stranim gostima. Savršen spoj nesvakidašnjih ukusa, prelep živopisan ambijent i porodična atmosfera nešto su što ovaj restoran izdvaja od svih drugih, iole sličnih. U ovom restoranu spojene su dve potpune različitosti, Balkan i Bliski istok. Napravljena je odlična kombinacija ova dva polariteta i dobijeno vrhunsko gastronomsko uživanje. Za sve ljubitelje novih ukusa, koji su ipak prilagođeni balkanskim navikama, ovaj restoran predstavlja raj na Zemlji. 

Pored odlične hrane ovde možete uživati u opuštenoj atmosferi, pa je on odlično mesto gde možete provesti zajedničko vreme sa porodicom ili prijateljima. Retro svetla, community bar i moderna biblioteka ispunjavaju fascinantnu unutrašnjost restoran. Osetite pozitivnu energiju koju restoran Lavash nosi u sebi i uživajte u nesvakidašnjem doživljaju Bliskog istoka tu na korak do vas, u samom centru Beograda. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Lavash

Hrana - Restoran Lavash

Cenovnik - Restoran Lavash

Lokacija - Restoran Lavash

Komentari