KLUBOVI ZIMI, SPLAVOVI LETI

Beograd je poznat po legendarnim splavovima, mestima gde se celog leta možete provoditi na reci u vrelim letnjim noćima. Ali dosta turista i ljudi koji posećuju Beograd radi noćnog provoda nije upoznat sa činjenicom da su splavovi aktuelni samo u toku letnjeg perioda.

Zimska sezona noćnog provoda u Beogradu traje od početka oktobra pa do sredine maja. U toku zimske sezone su aktuleni klubovi i kafane u zatvorenom prostoru, dok već početkom maja, sa toplijim vremenom, splavovi otvaraju svoja vrata, a klubovi i kafane završavaju sezonu. Letnja sezona provoda na splavovima traje obično do kraja septembra, kada splavovi polako završavaju svoju sezonu, a vrata ponovo otvaraju klubovi i kafane.

Sada vam je jasno kada posećujete splavove, a kada klubove u zavisnosti od perioda godine kada želite provod u Beogradu. Ukoliko želite da saznate uvek aktuelne informacije o programima klubova, splavova i kafana u Beogradu možete posetiti naslovnu stranu gde izaci sajta ili pozvati naš call centar na 066/222-151 i besplatno rezervisati svoje mesto u bilo kom lokalu.