Restoran Amsterdam se nalazi na Zemunskom keju, na obali Dunava, u blizini hotela Jugoslavija. Ovaj ugledan restoran i bar svim svojim gostima nudi savršeni ambijent za ručak, večeru ili piće sa prijateljima a petkom i subotom uveče, osim  u hrani i piću možete uživati i u živim svirkama renomiranih bendova.

Splav restoran Amsterdam predstavlja mesto koje je na idealan način objedinilo restoransku ponudu i sjajan večernji provod. Petkom i subotom, u slučaju lepog vremena, od 21h, uživajte na otvorenoj terasi, najlepšoj na Dunavu,  uz živu muziku, vrhunski izbor pića i po želji, večeri koja nije obavezna.   

Enterijer splava je autentičan, prožet modernim elementima, a ipak opušten i jednostavan. Prelepa otvorena terasa splava sa svih strana okružena rekom stvara doživljaj provoda u prirodi . Ako ste pristalica opuštene atmosfere, ne robujete kodesku oblačenja, u duši ste hedonista koji uživa u piću, muzici i gurmanskom zalogaju, splav restoran Amsterdam je pravi izbor za Vas.

Ponosni što ne negujemo instant hranu i plišane fotelje, što balansiramo izmedju modernog i tradicionalnog sa željom da se naši gosti osećaju kao kod kuće - moto je splava Amsterdam.

 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Amsterdam

Cenovnik - Restoran Amsterdam

Lokacija - Restoran Amsterdam

Komentari