Ja sam iz Beograda koji kasno leže i rano ustaje. Grada koji nekad tiho svirana uvce ili pak glasno bruji do jutra. Metropole koja ume da uživa i hoce toda podeli sa drugima. Grada na reci, grada sa dušom.

Ulica u kojoj sam rođena nastala je davno, zamišljena i građena kao elitni deo grada u kome je održana prva pozorišna predstava, ali i tutnjao korak srpskih ustanika. Od tada do danas mnogo toga se promenilo, ali duh grada na rekama ostao je protkan ovim krajem.

Od prvog dana svog postojanja volim dobru muziku, sviranu uživo. Svaka nota postaje pesma, ako je odsvirana na mojoj adresi. Piano ili forte, stvar je ličnog afiniteta.

Znam šta je vrhunsko piće i umem da prepoznam prave ukuse. Moja jela su pažljivo odabrana i delikatno servirana, kako bi svaki trenutak bio uživanje za prave hedoniste. Ili one koji nameravaju da to postanu.

Moje raspoloženje kreirate vi… i radnim danima – kada prijatna atmosfera na obali Save postaje idealna opuštajuća terapija; i vikendom – kada zvuci bivaju glasniji, a krv brže struji.

Ja sam BARAKA. Mesto koje vole oni koji vole Beograd

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Klub Restoran Baraka

Lokacija - Klub Restoran Baraka

Komentari