Restoran "Dorian Gray" smešten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u Ulici Strahinjića bana. 

Ulica Strahinjića nana, omiljeno mesto za one koji žele da vide i budu viđeni je poznata po senovitim baštama kafića i dinamičnom noćnom životu. 

Restoran Dorian Gray uspešno radi dugi niz godina i omiljeno je mesto svih koji uživaju u kvalitetnoj hrani i prijatnoj atmosferi.

Inovativni koncept grejanja koji restoran primenjuje, zasnovan na principu infracrvenog zagrevanja, čini baštu restorana idealnim mestom za uživanje čak i u hladnim danima.

"Dorian Gray" je restoran koji je od samog početka postavio visoke standarde od izbora jela do njihove estetske prezentacije, a i dalje održava reputaciju mesta koje pojmu "internacionalna kuhinja" daje svetsku širinu i autentičan kvalitet.

Ljubitelji dobrog vina ga uvek rado posećuju jer se ovaj restoran može pohvaliti izuzetno respektabilnom vinskom kartom.

Prijatan i autentičan ambijent, diskretne sezonske promene menija, gostovanje egzotičnih kuhinja, slow food meni, uz postojeću ponudu jela sa menija mame na ponovni dolazak. 

Dorian Gray spada u red najprestižnijih prestoničkih restorana, koji uvek imaju i umeju da ponude nešto novo, atraktivno i autentično.

Potvrdu autentičnosti i kvaliteta svoje ponude, restoran Dorian Gray dobija svakodnevno, kako od turista koji posećuju našu zemlju, tako i od Beograđana koji znaju gde mogu da se opuste i zadovolje sva čula.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Dorian Gray

Lokacija - Restoran Dorian Gray

Komentari