Ako tražite posebno restoransko iskustvo i nešto potpuno drugačije, naći ćete ga u samom srcu Beogradu, u restoranu Little Bay.

Ovaj dragulj beogradskog ugostiteljstva jedinstvenim čini njegov neobičan barokni dizajn, stilski nameštaj i pozorišne lože koje ga uokviruju, pa ćete imati utisak da ste zakoračili u luksuznu operu. 

Ovo je jedini restoran u gradu gde ćete moći da prisustvujete nastupima najeminentnijih operskih pevača i izvođača klasične i džez muzike, dok uživate u gurmanskim specijalitetima evropske kuhinje. 

Ručak je uvek prijatniji uz zvuke klasične muzike, koju svake subote i nedelje u restoranu Little Bay izvode uživo popularni izvođači ovog žanra.

Restoran Little Bay je deo istoimenog lanca restorana u Londonu i Brajtonu čiji vlasnik je Dragiša Piter. On je uvideo da Beogradu fali restoran sa daškom klasične elegancije i glamura, pa je zato rešio da svoj peti po redu restoran otvori baš u prestonici svoje domovine.

Tako je Beograd dobio eminentni restoran gde pored dobrog zalogaja, interesantnog enterijera, iskusnog i ljubaznog osoblja, možete uživati u najboljim operskim arijama i hitovima klasične muzike.

Rezervišite svoje mesto na vreme jer će vam poseta ovom restoranu ostati zauvek u lepom sećanju.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Restoran Little Bay

Enterijer - Restoran Little Bay

Hrana - Restoran Little Bay

Cenovnik - Restoran Little Bay

Lokacija - Restoran Little Bay

Komentari