Od vremena pred Drugi svetski rat, stranci znaju da je najbrži način da se postane Beograđanin upravo hodočašće po mnogobrojnim beogradskim pivnicama i kafanama. 

Gurmanski raj je u Beogradu zagarantovan, a o ovome su pisali mnogi koji su po pravilu odlazili iz grada žaleći se jer su nešto gojazniji i mamurniji. 

U Beogradu oduvek postoji razumevanje za ove pojave, jer krčme, poput nekakvih liftova i služe da se popnete i spustite do visina i dubina osećaja, u maglu istorije ili neizvesnost budućnosti. 

Još u doba austrougarske okupacije Beograda otvorene su prve pivare na Dorćolu. 

Na baš ovom mestu, na kojem smo odlučili da vam poklonimo pivnicu, sredinom 19. veka nikla je „Mala Pivara", tada treća po količini proizvodnje piva u Beogradu, odmah nakon „Kneževe velike pivare" i „Parne pivare Bajloni i Sinovi a.d.". 

Na mestu gde se rodila čuvena jugoslovenska beogradska industrija piva poznatija pod akronimom „BIP", tačno tu smo i mi.

Na adresi Cetinjska 15a smestili smo našu pivnicu, mesto gde ćete u srcu Beograda moći da provodite vreme od podneva do samog ulaska u duboku noć bićemo idelna baza za sve koji žele da uz kriglu dobrog piva kvalitetno iskoriste dan!

U našoj ponudi nalazi se čak 15 vrsta piva koja točimo iz buradi, od čega smo odabrali i 5 piva koje se proizvode u domaćim uslovima proizvodnje. 

Specijalna pažnja je data skladištenju buradi, kako bi točeno pivo imalo pravi ukus. Točeno pivo veruju mnogi zaista može da bude svežije, a da bismo ubili sve nedoumice, pored 15 vrsta "točenog” piva, u ponudu smo svrstali i 15 vrsta, što domaćih što stranih, flaširanih piva! 

Muzički program počinje svake večeri od 20h, od srede do nedelje i tada vas očekujemo da uz dobri stari rock and roll popijemo po koje. 

A za one većeg apetita, kojima hranljivo pivo ipak ne zadovoljava uslov odgovora na pitanje "Šta je za večeru?", od nedavno smo uvrstili u našu ponudu i Pizzagram pice koje se savršeno uklapaju uz naše pivce. 

Pa, živeli! I bili veseli! U pivu je ljubav!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Pivara

Lokacija - Pivara

Komentari