U  samom srcu najpoznatije i najurbanije beogradske destinacije – Savamale, u ulici Braće Krsmanovića broj 8, smešten je jedan od najboljih i najinteresantnijih beogradskih lokala, Tranzit Bar. Mesto koje je nedavno proslavilo svoj prvi rođendan, za kratko vreme uspelo je da stvori sebi značajno ime u Beogradu i iskristališe se kao jedna od omiljenih destinacija Beograđana ali i onih koji se prilikom posete Beogradu zažele jedinstvenog i nešto drugačijeg iskustva.

Svojim unikatnim dizajnom, raznolikom ponudom i atmosferom, Tranzit Bar u sebi savršeno spaja tri elementa – restoran, lounge bar i noćni klub. Vrhunska kuhinja vam pruža mogućnost da uživate u raznovrsnoj ponudi jela, pa tako Tranzit preko dana predstavlja savršeno mesto za kasni doručak, ručak ili ranu večeru. Predveče se atmosfera transformiše u lounge bar, a široka ponuda svih vrsta pića, uključujući i potpuno novu, osveženu koktel-kartu čini Tranzit mestom koje će postati sastavni deo svakog vašeg izlaska.

Od srede do subote, Tranzit sa početkom od 22:00 radi i kao noćni klub, a u ponudi je raznovrsna muzika i provod za svačiji ukus. Sredom je na repertoaru "From Disco to Disco" čiji je host jedan od najpoznatijih i najcenjenijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević. Kao što samo ime kaže, u pitanju je žurka na kojoj je akcenat na Disco i Funk muzici i predstavlja najbolji način da provedete sredu veče u Beogradu. Četvrtak je rezervisan za najrazličitije muzičke žanrove i dešavanja, pa tako možete "zakačiti" osamdesete, disco, funk, a uvek su tu i naši rezidenti Mr. Hugo i DJ Munja. Petak i subota su rezervisani za pravu klubsku atmosferu, uz house, deep house i tech house zvuke, za koje su zaduženi neki od najboljih i najaktuelnijih beogradskih DJ-eva, među kojima su John Belk, Miloš Starčević i Danijel Čehranov, kao i naš stalni gost LaCosta, rezident novosadskog "Kafemata".

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Tranzit Bar

Enterijer - Tranzit Bar

Hrana - Tranzit Bar

Lokacija - Tranzit Bar

Komentari