Prelep pogled na reku, vrhunska internacionalna kuhinja i širok asortiman najkvalitetnijih vina iz celog sveta... Sve ovo na jednom mestu, u prelepom restoranu koji s pravom nosi ime Red Queen. U njemu su gosti uvek na prvom mestu, a luksuz i prestiž su vidljivi na svakom koraku. Ipak, to ga ne sprečava da bude mesto na koje se uvek rado dolazi, uživa i u opuštenoj atmosferi prepušta najboljem gastronomskom uživanju. Beograd na vodi sada može da se pohvali jednim od najboljih beogradskih restorana.

Iskusan tim pravih kulinarskih majstora sastavio je meni od kojeg vas se momentalno budi apetit, pa ovde možete probati neka od najukusnijih internacionalnih specijaliteta pripremljenih po najvišim standardima. O svakoj namirnici posebno se vodi računa, a da bi gosti imali kompletan doživljaju tu je i veliki izbor najkvalitetnijih vina iz čitavog sveta. Upravo to je ono što restoran Red Queen čini zaista posebnim mestom na ugostiteljskoj mapi Beograda. 

Ukoliko volite da se prepustite uživanju, probudite sva svoja čula i doživite neviđeno gastronomsko zadovoljstvo dođite, udobno se smestite i prepustite se u ruke onih koji su tu da učine da vam restoran Red Queen postane omiljena navika. 

Za sve goste ovog fenomenalnog restorana tu je i veče žive svirke, pa možete uživati u omiljenim zvucima i najboljoj hrani.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Red Queen

Hrana - Restoran Red Queen

Cenovnik - Restoran Red Queen

Lokacija - Restoran Red Queen

Komentari