Restoran 6 topola već 60 godina čuva svoje mesto u Ulici Bulevar Vojvode Mišića broj 14. Na savršenom mestu, sa prelepom baštom i pogledom na reku ovaj restoran svakog dana dočekuje svoje verne goste. Restoran koji odiše tradicijom, nedavno renoviran, obučen je u novo moderno ruho. Svojom savršenom gastronomskom ponudom i veoma prijatnim ambijentom svakog dana privlači veliki broj gostiju. Kao što samo ime restorana govori, smešten je u prirodnoj hladovini 6 prelepih topola, koje svim gostima nude beg od gradske gužve i žege. 

U sklopu kompleksa restorana nalazi se i svečana sala koja može da primi do 220 ljudi za sedenje i oko 320 ako je u pitanju koktel zabava. Oragnizujte najlepše svečanosti, rođenja, krštenja, venčanja ili korporativne proslave u Restoranu 6 topola.  Da bi gosti bili u potpunosti zadovoljni, sala je klimatizovana i za sve goste je dostupan wifi internet. Osim toga, prostran parking će vas reštiti muka oko traženja adekvatnog mesta za parkiranje. 

Bilo da poželite da u restoran Šest topola dođete na kafu ili poželite da tu provedete prijatno popodne jedno je sigurno. Zavolećete ga već posle nekoliko sati provedeni u njemu. Na meniju ovog restorana nalaze se preukusna jela sa roštilja, tradicionalna jela poput Karađorđeve šnicle, marinirana svinjska rebarca, ali i čuveni konjski tartar biftek o kojem se nadaleko priča. Uz to, tu je i savršena ponuda salata i drugih jela koja možete zasladiti nekim kremastim dezertom čiji ukus će vam dugo ostati u sećanju. Da užitak bude kompletan tu je i savršena karta pića sa nekim od najkvalitetnijih stranih i domaćih vina. Ljubazno osoblje će vam upotpuniti sliku o ovom prelepom restoranu tako da ćete iz njega otići zadovoljni i srećni. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Šest topola

Hrana - Restoran Šest topola

Lokacija - Restoran Šest topola

Komentari