Splav The Money je jedan od novijih splavova u Beogradu i predstavlja letnju varijantu kluba Bank. Nalazi se na sajamskom keju koji postaje sve popularniji za noćne izlaske. Pored splava the Money na ovom keju su smešteni i splav Lasta i splav Leto.

Na splavu the Money možete očekivati nastupe najpopularnijih beogradskih dj-eva i atmosferu na koju ste navikli u klubu Bank tokom zimske sezone. Dakle, samo najbolji zvuci elektronske muzike, pozitivna energija i žurke za pamćenje.

Letnje žurke u Beogradu su nadaleko poznate i predstavljaju zaštitni znak ludog noćnog provoda. Za ljubitelje urbanih žurki na kojima se sluša najbolja Rnb i elektronska muzika pravo mesto je, sada već dobro poznati, splav The Money. Svojom atraktivnom lokacijom, fantastičnim ambijentom i vrhunskom atmosferom pokupio je simpatije pravih klabera od prvog dana svog nastanaka. 

S prvim toplim letnjim danima on počinje da živi svoju letnju avanturu i okuplja sve one koji žele da dožive provod za pamćenje. Ovaj splav odiše elegancijom i modernim elementima, a pogled na reku je nešto što ga čini još popularnijim i voljenijim. Letnje žurke na splavu The Money odišu mladalačkom energijom, a čim zakoračite na splav osetićete nalet pozitivne energije, koja vam neće dati da sednete do ranih jutarnjih sati.

Iskusna ugostiteljska ekipa osmislila je svako veče tako da ono bude nešto što se dugo pamti i prepričava. Mnogo lepih urbanih devojaka svake noći uživa u đuskanju i druženju sa svima koji u provod idu s namerom da se opuste i u potpunosti prepuste. Nekoliko prethodnih sezona na splavu The Money obeležili su nastupi najpoznatijih beogradskih Dj-eva, a nisu retka ni gostovanja stranih imena. Sa njihovih mikseta kroz splav svake večeri se šire zvuci najpopularnije strane muzike, pa je uživanje zagarantovano. 

Enterijer i atmosfera splava su pravi letnji, a energija nosi do visina. Upravo zbog toga je ovo splav koji je postavio nove granice kada je ludi noćni život Beograda u pitanju. Iako ovaj splav može da primi čak do 400 ljudi neophodno je da se na vreme obezbede mesta. Najlakši način da sa sigurnošću budete deo urbanog provoda na splavu The Money jeste da nas pozovete ili izvršite on line rezervaciju svojih mesta. Naglasite koje mesto biste najviše želeli, tako da uvek budte u centru dešavanja. Lude žurke su pred vama, dođite da uživamo zajedno.

Rezervacije na telefone 066/222-152

Enterijer - Splav The Money

Cenovnik - Splav The Money

Lokacija - Splav The Money

Komentari