Splav The Money je jedan od novijih splavova u Beogradu i predstavlja letnju varijantu kluba Bank. Nalazi se na sajamskom keju koji postaje sve popularniji za noćne izlaske. Pored splava the Money na ovom keju su smešteni i splav Lasta i splav Leto.

Splav Money - muzika

Na splavu Money možete očekivati nastupe najpopularnijih beogradskih dj-eva i atmosferu na koju ste navikli u klubu Bank tokom zimske sezone. Dakle, samo najbolji zvuci elektronske muzike, pozitivna energija i žurke za pamćenje.

splav the money muzika

Za ljubitelje urbanih žurki na kojima se sluša najbolja Rnb i elektronska muzika pravo mesto je, sada već dobro poznati, splav Money. Svojom atraktivnom lokacijom, fantastičnim ambijentom i vrhunskom atmosferom pokupio je simpatije pravih klabera od prvog dana svog nastanaka.

Letnje žurke na Money splavu do ranih jutarnjih sati

Letnje žurke u Beogradu su nadaleko poznate i predstavljaju zaštitni znak ludog noćnog provoda. S prvim toplim letnjim danima Money splav počinje da živi svoju letnju avanturu i okuplja sve one koji žele da dožive provod za pamćenje.


Ovaj splav odiše elegancijom i modernim elementima, a pogled na reku je nešto što ga čini još popularnijim i voljenijim. Letnje žurke na ovom splavu odišu mladalačkom energijom, a čim zakoračite na splav Money osetićete nalet pozitivne energije, koja vam neće dati da sednete do ranih jutarnjih sati.

Ko sve dolazi na Money splav Beograd?

Iskusna ugostiteljska ekipa osmislila je svako veče tako da ono bude nešto što se dugo pamti i prepričava. Mnogo lepih urbanih devojaka svake noći uživa u đuskanju i druženju sa svima koji u provod idu s namerom da se opuste i u potpunosti prepuste.

klub money devojke

Nekoliko prethodnih sezona na splavu The Money obeležili su nastupi najpoznatijih beogradskih Dj-eva, a nisu retka ni gostovanja stranih imena. Sa njihovih mikseta kroz splav svake večeri se šire zvuci najpopularnije strane muzike, pa je uživanje zagarantovano.

Enterijer Money kluba Beograd

Enterijer i atmosfera Money splava / Money kluba Beograd su pravi letnji, a energija nosi do visina. Upravo zbog toga je ovo splav koji je postavio nove granice kada je ludi noćni život Beograda u pitanju.

splav money atmosfera

Money klub Beograd predstavlja mesto gde se susreću glamur, šik i urbani provod i može da ugosti do 400 ljudi. Gostima su na raspolaganju separei i brojni barski stolovi, a najbolji provod je na podijumu Money kluba Beograd.

Radno vreme Money splava

Veče na Money splavu počinje od ponoći a u ludom letnjem provodu na ovom splavu moguće je uživati do ranih jutarnjih časova, odnosno do 5 sati ujutru. Ukoliko želite da iskusite nezaboravni letnji provod naša preporuka je da posetite Money splav u ovom periodu i iskusite neverovatan provod kraj reke.

splav money radno vreme

Cene pića

Na splavu Money cene pića kreću se od 330 do 590 rsd za sokove i energetska pića, piva možete uzeti po ceni od 390 do 590 rsd, dok je za čašu žestokog pića potrebno izdvojiti mimimum 390 rsd i od 17.900 rsd za flašu. Kokteli se kreću od 700 do 1000 rsd dok flaša vina može izaći od 3.900 do 22.900 rsd. Cena šampanjca na splavu Money je od 18.900 rsd.

The Money splav - rezervišite na vreme

Iako ovaj splav može da primi čak do 400 ljudi neophodno je da se na vreme obezbede mesta.

splav money zurka

Najlakši način da sa sigurnošću budete deo urbanog provoda na splavu The Money splava jeste da nas pozovete ili izvršite on line rezervaciju svojih mesta.

Naglasite koje mesto biste najviše želeli, tako da uvek budete u centru dešavanja. Lude žurke su pred vama, dođite da uživamo zajedno.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Splav The Money

Enterijer - Splav The Money

Lokacija - Splav The Money

Komentari