Kafana Tri kuma debela nalazi se u prelepom Gardošu u Zemunu i predstavlja pravu kafanu u kakvoj zamišljate vrhunski provod! U ovoj ušuškanoj kafani koja prima do 60 gostiju u prijatnoj i intimnoj atmosferi možete slobodno zapevati koliko god vam grlo to dopušta, možete zaigrati ili se opustiti i uživati u zvucima pop i rok muzike, kao i u kvalitetnim hitovima starogradske narodne muzike.

Provod počinje od deset sati uveče i traje do tri ujutru, ili još i duže! Kafana je kao stvorena za noćni provod! Počev od vrhunske muzike, do specijaliteta kafane - veoma prijatnog, uvek raspoloženog osoblja koje se i samo zabavlja dok vas služi uz osmeh. Jednostavno, tu ste vi, vaše raspoloženje i vaš komfor zaista na prvom mestu, i to vam svi stavljaju do znanja. Tu su i vrhunska pića i meze, kakva i možete očekivati u pravoj kafani koja odiše etno duhom i verno prenosi energiju starog beogradskog provoda.

Enterijer u kafani Tri kuma debela je raznolik. U jednom delu kafane zalepljene su starinske tapete, a preko njih se nalaze gobleni. Već sledeći ćošak sav je u ciglama, te možete da birate gde vam je najprijatnije sedeti. Od izbora imate veliki broj kafanskih stolova, ali i jedan autentičan barski sto.

Muzika u kafani Tri kuma debela proteže se od pop i rok muzike, do odličnih starogradskih pesama koje će vas naterati da popijete još jednu čašicu, a za program večeri u kafani uvek se možete informisati na vreme. Ono što je sigurno je da ćete naći savršenu muziku za sebe i svoje društvo, da ćete u kafani Tri kuma debela uživati maksimalno i da ćete na kraju provoda teška srca da krenete kući.

Zašto je kafana Tri kuma debela pravo mesto za vas?

  • Zbog toga što je ovo prava autentična kafana u kojoj ste uvek želeli da budete stalan gost
  • Zato što su konobari tu da vama ulepšaju veče, i zaista se tako i ponašaju
  • Zbog toga što u ovoj kafani možete slušati divnu starogradsku muziku
  • Zato što možete sa svojim društvom uživati u prijatnoj atmosferi u kojoj se možete maksimalno opustiti i uživati

 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Kafana Tri kuma debela

Lokacija - Kafana Tri kuma debela

Komentari