Restoran Mokum - doživite Beograd na potpuno drugačiji način!

U samom centru Beograda, na sedmom spratu hotela Amsterdam, u Jug Bogdanovoj ulici, smešten je jedan od najlepših restorana u Beogradu. Od svih ostalih sličnih, ovaj restoran izdvaja potpuno neverovatan pogled koji se pruža na ceo Beograd. 

Restoran Mokum učiniće da na ručak više ne gledate istim očima. Ali baš tako! Zidovi restorana su napravljeni od stakla, tako da dok ručate možete imati sam centar grada kao na dlanu. Pogled se pruža na tri strane, tako da je sve tu, s jedne strane možete uživati u pogledu na novobeogradski deo grada, sa druge stane tu je veličanstveni hram Svetog Save i treća strana je rezervisana za stari deo Beograda, Savamalu i Beograd na vodi. Dakle, ne morate nigde da idete sve je tu pred vama. 

Restoran Mokum se može pohvaliti izvanrednom hranom, veoma bogatom ponudom domaćih i stanih jela, kao i prijatnim ambijentom i ljubaznim osobljem. U ovom restoranu obavezno probajte teleću bajaderu, jagnjeću kolenicu, a za njima ne zaostaju ni jela pripremljena od najfinijh vrsta ribe i morskih plodova. Za dezert tu su kremaste poslastice koje mame i mirisom i ukusom. 

Ovaj restoran živi dvostruki život. U toku dana idealno je mesto da u njemu uživate u prijatnom porodičnom ručku, dok u večernjim satima on postaje elegantno i prefinjeno mesto za neke malo drugačije trenutke.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Mokum

Hrana - Restoran Mokum

Cenovnik - Restoran Mokum

Lokacija - Restoran Mokum

Komentari