atmosfera pukni zoro 100

U petak, sve svoje drage i verne gošće kafana Pukni zoro časti besplatnim koktelima. Pored omiljenih koktela, svi gosti su u prilici da uživaju u muzici 90-ih, koje će puštati dj Scream, dok se u subotu provod nastavlja uz svirku.

Obzirom da muzika iz 90-ih nikada ne izlazi iz mode, omiljenih pesmama iz ovog perioda moći ćete da se prisetiti u petak u ovoj zemunskoj kafani. Na muzičko sentimentalno putovanje vodi vas dj Scream.

A kako bi ugođaj bio poptun, sve dame do ponoći, kafana časti besplatnim koktelima, čiji se neponovljivi i savršeni, jedinstveni ukusi odlično slažu uz bitove i melodije, koje će puštati dj Scream.

U subotu će vas ovde zabavljati sjajna ekipa muzičara, koju čine Mihailo Miličić, Milica Atnacković i Statik bend, koji su poznati i prepoznatljivi po odličnoj, uzavreloj i veseloj atmosferi, koju prave svojim posvećenim i strastvenim nastupom.

Petkom "Veče 90-ih", kao i besplatni kokteli za drage i uvek dobro raspoložene gošće, kao i odlična svirka subotom jesu i više nego dovoljni razlozi da ovog vikenda budete baš ovde, u kafani Pukni zoro!

Rezervacije na sledeće telefone 066/222-151, 066/222-152 ili 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari