kafana na balkanu 43

U samom centru grada, u kafani Na Balkanu od srede do nedelje očekuje vas apsolutno sjajni muzički program. Odlični muzičari koji će svojim nastupom zapaliti atmosferu i bacati vas u nedoživljeni sevdah, samo je deo jedinstvenog provoda na balkanski način.

Kada zakoračite u ovu kafanu, sve reči kojima biste opisali ovu fantastičnu atmosferu nisu dovoljne. Muzika, zanosne melodije i stihovi, najlepše gradske devojke, kao i momci, ta ogromna koncentracija lepote, kojoj se samo bezuslovno možete predati i prepustiti se uživanju.

Sreda je rezervisana za sjajnu Nency i Nemanju Maksimovića.

Četvrtkom je usijana kafanska žurka do jutra aposlutno neizbežna uz odlični muzički tandem, iz snova, Jelenu Kostov i Slobodana Miletića.

Sreda i četvrtak samo je najava i uvertira za očaravajuću vrelinu vikenda.

Petkom imate jedinstvenu priliku da uživate i da se provodite u društvu sjajnog Andrije Aki Markovića i prijatelja, dok se subotom usijana kafanska atmosfera nastavlja uz Libero bend.

Nedelju ispratite poptuno opušteni i ragaljeni, kako i dolikuje, uz Aleksandra Živanovića i Ninu Đumić.

Ne propustite lude "balkanske" noći u samom srcu naše prestonice i provedite se i opustite kao nikada do sada. Budite deo ove neodoljive koncentracije lepote i heodnizma na Balkanu.

Rezervacije na sledeće telefone 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari