Doček Nove Godine 2023 - Restoran Dep!

Restoran Dep je novootvoreni restoran u popularnom naselju Savamala, i nalazi se na adresi Karađorđeva 75, Beograd u prizemlju hotela Mr Prezident.

Ambijent ovog otmenog restorana ostavlja utisak elegancije i uglađenog izgleda, u kombinaciji sa vrhunskim gastronomskim specijalitetima i perfektnom uslugom idealan je kao mesto za organizovanje vaših posebnih momenata, poslovnih ručkova ili bilo koja druga okupljanja koje planirate sa vašim najbližima ili sa vašim prijateljima.

Kada dođe lepo vreme i sunčani dani u ovom lounge baru se možete opustiti u prelepoj bašti koja je opremljena sa posebnim duhom, kako ne biste imali osećaj da ste u centru grada. 

Gurmanski specijaliteti koji se posebno ističu u ovom restoranu je cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom, biftek spremljen po posebnoj recepturi šefa kuhinje, a od poslastica vam preporučujemo cheesecake sa nutelom koji zauzima posebno mesto u jelovniku.

DEP je mesto poznato po tome što se tu već duže vreme organizuju svirke poznatih beogradskih bendova i kao takvo, siguran je izbor za doček nove godine.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

067 733 44 44

Muzika

Bend koji je tokom cele sezone dovodio atmosferu do usijanja nametnuo se kao logičan izbor i za novogodišnju noć, tako da za Vaš provod biće zaduženi Tijana Stojkov i ByPass band.

Cena dočeka - od 10€

Cena karte iznosi 10€, 15€ ili 20€ u zavisnosti od položaja izabranog stola.

U cenu je uključen bogat ketering na svakom stolu – kanapei i mini sendviči, pita pica, posni trouglići sa pečurkama, zeljanica, korpice punjene urnebesom, princes krofnice punjene pilećom salatom, slane torte, sremski kulen, njeguški pršut, selekcija sireva.

Piće se plaća po utrošku,a cene su iste kao i tokom ostatka godine.

Mapa sedenja i plan stolova

GALERIJA - Restoran Dep

Lokacija - Restoran Dep

Komentari