Splav River se od 2018. godine nalazi na novoj lokaciji, na Ušću, ali je i dalje ostao jedan od omiljenih za izlaske.

Splav River je institucija dobre zabave leti u Beogradu, mesto koje je nezaobilazno ako želite da iskustite sve čari noćnog života Beograda.

Poznat je po gostovanjima najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora, najlepšim gošćama i najvrelijoj atmosferi.

Ukoliko želite da budete viđeni, ali i da se odlično provedete ne smete zaobići splav River.

River Splav - veliko ime na noćnom nebu Beograda

Godinama je River splav jedan od najpopularnijih beogradskih splavova, što dovoljno govori o kvalitetu koji nudi svojim gostima. Preporučujemo da svoje mesto rezervišete na vreme.

Svi istinski ljubitelji najboljeg noćnog provoda u Beogradu do sada su bez sumnje čuli za River splav. Veliko ime na noćnom nebu Beograda sija punim sjajem i iz sezone u sezonu postaje sve popularnije i popularnije mesto kada je avantura i zabava u pitanju.

splav river atmosfera

River Beograd lokacija

River je smešten u najpopularnijem delu Beograda kada su noćni izlasci u pitanju, na Savskom keju u neposrednoj blizini čuvenog Ušća.

Muzika na splavu River

Na splavu River već s prvim toplim letnjim danima kreće luda žurka koja traje sve do kasne jeseni. Splav River mnogima je glavna asocijacija na nezaboravne žurke, avanturu i provod za pamćenje. Na njegovoj sceni možete čuti najpopularnije pop i narodne hitove koje izvode najveće zvezde domaće muzičke scene.

splav river pevacica

Na sceni splava River nastupaju najpopularniji domaći pevači, samo oni koji zaista znaju da naprave atmosferu za pamćenje. Među njima su Aca Lukas, Amar Gile, Viki Miljković, Dara Bubamara, Marina Visković, Maja Berović, Peđa Medenica...

Splav River instagram

Enterijer kluba je moderan i autentičan, a vizuelni i zvučni efekti su poput onih u najboljim evropskim klubovima. Uz odlične izvođače, fantastičan prostor i odlično ozvučenje svaka žurka na Riveru je neizbrisivo iskustvo u šta se možete uveriti i na splav River instagram stranici na kojoj se redovno ažuriraju nove fotografije i detalji sa nezaoravnih večeri na splavu.

splav river devojke

Ko izlazi na River Beograd?

River u Beogradu svojim gostima uvek pruža za korak ispred svih, pa je upravo zbog toga on mesto koje već ima stalnu ekipu gostiju. Ljubazno profesionalno osoblje je uvek tu da ispuni sve vaše želje i potrebe i da svaku posetu učini fantastičnom. Svako ko je bar jednom bio na Riveru zna da je ovo splav koji s razlogom nosi titulu jednog od najboljih mesta za ludi letnji provod u Beogradu. Upravo to ga čini izborom broj jedan čak i kada su naše poznate ličnosti u pitanju. Ukoliko ste željni avanture ili želite da upoznate najlepše devojke i momke Beograda onda je River Beograd pravi izbor za vaš sledeći izlazak.

Enterijer splava

Čitav splav River napravljen je po najvišim standardima, u njegovo uređenje je uloženo mnogo truda i rada. Ipak, čim zakoračite u njega shvatićete da se trud isplatio. Beograd je dobio jedan moderan splav koji podseća na poznate klubove i splavove u velikim svetskim prestonicama. Baš to je i jedan od razloga zašto mnogi mladi ljudi koji su željni ludog noćnog života dolaze iz okolnih zemalja u Beograd i to baš na splav River. Koncepcija splava je takva da gde god da se smestite imate odličan pregled, jer na splavu nema loših mesta. Možete da birate između mesta za barom, visokog sedenja ili komfornih separea. U njima ćete se osećati sjajno, jer u početku možete da se opustite i uživate, a kad atmosfera postane vrela tada dolazi đuskanje na red.

Splav River - rezervacije

U njemu vas ludi provod očekuje čak 5 dana u nedelji, a zbog velikog interesovanja gotovo svako veče je splav pun do poslednjeg mesta. Jedina garancija da ćete i vi biti deo te lude žurke, jeste da na vreme rezervišete svoja mesta. U blizini splava je i veliki parking, tako da nećete ni o svom automobilu morati da brinete. Na vama je samo da se opustite sve ostalo prepustite iskusnoj ekipi koja je splav River vinula visoko na ugostiteljskoj sceni našeg grada i učinila da baš on bude na listi najboljij splavova kada je ludi letnji provod u Beogradu u pitanju.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Splav River

Lokacija - Splav River

Komentari