Beograd je nadaleko poznat kao prestonica dobre zabave, ne samo u Srbiji već i izvan nje.

Nije retkost da se u beogradskim klubovima, splavovima, kafanama i barovima osim domaćih mogu sresti i strani turisti, koji su u naš grad došli samo da bi okusili taj savršen ritam i doživeli trenutke za pamćenje.

amsterdam guzva

Beogradska ugostiteljska scena je veoma raznolika. U njemu ćete pronaći sjajne restorane u kojima možete provesti dane i dane uživajući u najlepšim tradicionalnim ili svetskim jelima.

U njima rade iskusni kulinarski majstori, pa mnogi od njih zalužuju najviše ocene kada je priprema, serviranje i usluga u pitanju.

Da li možete da zamislite bolji način za početak dana od onog gde udobno zavaljeni u stolicu uživate u kafi i prelepom pogledu na reku? Beograd se može pohvaliti velikim brojem restorana koji pružaju upravo to.

savanova 3

Najbolji među njima svakako su restoran Savanova, restoran Langouste, Piatakia na vodi, kao i restoran Red Queen, restoran Lavash, Temperament, splav restoran Amphora i drugi.

splav restoran piataki na vodi 38

Osim toga, tu je i veliki broj onih koji vam daje Beograd kao na dlanu.

S nekih od najlepših terasa beogradskih restorana možete uživati u pogledu na neke od najprepoznatljivijih beogradskih građevina poput hrama Svetog Save, Kalemegdana, Knez Mihailove ulice.

restoran the view crystal hotel 7

Ukoliko volite ukusnu i kvalitetnu hranu, ljubazno osoblje i pogled od kojeg zastaje dah, obavezno posetite restoran The View, zatim Heritage Rooftop, restoran Kalemegdanska terasa, restoran Mokum, restoran City Garden, ali i brojni drugi.

Svaki od njih može da ponudi različite specijalitete, počev od domaćih prepoznatljivih ukusa, pa sve do onih svetski poznatih.

restoran heritage rooftop 8

Nakon što obiđete restorane, ono što nikako ne smete da propustite jesu čuvenih beogradski barovi.

Mnogi od njih svojim gostima pružaju za užitak više, pa osim sjajne muzike i pića, imate priliku da probate popularne i jedinstvene nargile.

shisha hill devojke

Raznolikost ukusa i kvalitetni sastojci okupljaju sve veći broj mladih, koji na jedan potpuno nov, hedonistički način troše svoje slobodno vreme.

Mnogi od njih su u svoje programe ubacili i žive nastupe, pa je uživanje zagarantovano.

royal lounge bar atmosfera

Neki od istaknutih beogradskih barova svakako su Shisha Hill, Shisha Bar, Shisha Bar dvojka, Caffe restoran Cross, Kolonija gastro pub, Remiks Gastro bar, kao i Royal Lounge Nargila Bar i Martinez bar.

Za ljubitelje piva tu su Pivara, Rob Roy Bar, Industrija bar, Lager Pub. Izbor, složićete se nije lak...

pivnica pub pivara 9

Stoga krenite polako u obilazak onih koji vama najviše odgovaraju.

A ono najbolje smo ostavili za kraj!

Čuveni beogradski klubovi, splavovi i kafane definitivno predstavljaju žilu kucavicu celokupnog noćnog života u Beogradu.

bridge guzva

Nakon što ste uživali u restoranima i barovima, red dolazi i da se ludo zabavite. Večernji sati u Beogradu predviđeni su za nezaboravne trenutke uz nastupe poznatih svetskih i domaćih imena.

I dok su kafane i pojedini splavovi i klubovi rezervisani za folk i pop zvuk, drugi su otišli u potpuno drugom smeru i na svoju scenu svakodnevno dovode poznate Dj majstore, ali i svetski poznate zvezde.

hype guzva provod

U zavisnosti od vaših pretenzija možete se odlučiti za provod u čuvenim kafanama, Na vodi kafani, Kafani Ona moja, kafani Tarapana, Uzbuna, Gradskoj kafani, Krčmi, kafani Pukni zoro kao i u klubovima, od kojih su najpoznatiji klub Komitet, Kasina by Community, Gotik.

Onda na red dolaze i splavovi: Port, Kartel, River i mnogi drugi. Za one koji vole tvrđi zvuk tu su klubovi i splavovi sa stranom muzikom poput kluba The Bank, kluba Hype, kluba Mr. Stefan Braun, Freestyler...

komitet atmosfera3

Ipak, postoji još jedna stvar koji biste trebali da znate.

Splavovi, kafane i klubovi u Beogradu se dele na letnje i zimske. U skladu sa sezonom, rade jedni ili drugi.

Letnji meseci predviđeni su za uzbudljiv noćni život na rekama, pa su splavovi glavni adut ukoliko želite da doživite provod za desetku.

Zimi žurke sa splavova se sele u poznate klubove, gde se stvaraju uspomene za pamćenje. Kafane su otvorene gotovo čitave godine.

Svaki od ovih lokala ima svoje uslove za ulazak, dress code, a rezervacjie su neophodne. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice i potrebne su vam informacije dovoljno je da posetite naš sajt gdeizaći.com ili da nas pozovete na brojeve telefona 066222151 066222152 , 066222153

Komentari