Splav Restoran Piatakia na vodi je novootvoreni grčki restoran, koji se smestio u jednom od najlepših delova starog Beograda, na 25. maju na Dorćolu. Ovaj restoran je mnogo više od klasičnog grčkog restorana. On je mesto čistog hedonizma, restoran koji se trudi da svim svojim gostima udovolji u svim njihovim zahtevima i učini njihovu posetu neverovatnim gastronomskim iskustvom.

Čim zakoračite u Piatakiu na vodi uronićete u jedan fenomenalan ambijent u kojem ćete se osećati ni manje ni više nego kao na nekoj dalekoj grčkoj konobi na samoj obali mora. U uređenje ovog restorana uloženo je mnogo truda, kombinacija svetlo plave i bele boje unosi onaj pozitivni duh i energiju, a detalji i zid koji je oslikan u pravom morskom stilu učiniće da se osećate posebno. 

Dok posmatrate prelepi Dunav, uživate u zvucima grčke muzike i ukusnim specijalitetima mediteranske kuhinje vaše telo će se opustiti, sva vaša čula će oživeti i poželećete se da taj osećaj traje večno. Daleko od gradske buke i vreve uživaćete u najukusnijim grčkim specijalitetima pripremljenim pod budnim okom svetski nagrađivanog majstora kulinarskog zanata. I dok tako opušteni istražujete nove i uživate u starim ukusima čuvenih grčkih vina, metakse, jelima od ribe, ali i najkvalitetnijih mesa, vrlo lako se može desiti da vas ponese atmosfera pa ustanete i zaigrate uz zvuke čuvenih grčkih pesama.

Restoran Piatakia na vodi i jeste zbog vas tu, zato sve to treba da uradite jeste da dođete i postanete deo neverovatne atmosfere, isprobate najukusnija jela i prepustite se ostvarenju svih vaših gastronomskih želja. Upravo zbog toga vas pozivamo da nas posetite i dopustite da Piadakia na vodi postane vaše omiljeno skroviše, vaše utočište od buke i gužve i mesto u kojem caruju najlepši ukusi i mirisi. Splav Piatakia je mnogo više od grčkog restorana, ona je način života i pravi mali deo Grčke u Beogradu. 

Enterijer - Restoran Piatakia na vodi

Hrana - Restoran Piatakia na vodi

Lokacija - Restoran Piatakia na vodi

Komentari