Remiks Gastro Bar je restoran koji je svoje mesto našao u samom centru Beograda, u Karađorđevoj ulici broj 46. Enterijer restorana će vas oduševiti već na prvi pogled, jer predstavlja odličnu kombinaciju modernih i elegantnih elemenata, koji odišu istinskim stilom. 

Svojim gostima on može da ponudi vrhunsko uživanje u najukusnijim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, a ono što ga čini izuzetno atraktivnim za sve ljubitelje idealnog spoja najbolje hrane i uživanja u dobroj muzici, jeste i bogat noćni program. U njemu u toku dana možete uživati u najistančanijim ukusima jela od najkvalitetnijih vrsta mesa, pastama, svežim salatama, pizzama i mnogim drugim izvrsnim jelima, a sve to pripremljeno veštom rukom vrhunskih kulinarskih majstora.

Za još veći užitak svoja čula zasladite nekim od fantastičnih dezerata koji sa svakim zalogajem izazivaju pravu simfoniju ukusa. Da bi gastronomsko uživanje bilo zaista kompletno Remix gastro bar je za svoje goste pripremio bogatu kartu pića sa vrhunskim koktelima, žestokim pićima i bogatom ponudom kvalitetnih vina. 

I kako polako noć pada na Beograd, Remiks gastro bar se lagano pretvara u mesto za najbolji noćni provod. S obizirom na to da se nalazi u najurbanijoj ugostiteljskoj zoni, imaćete mogućnost da osim u ukusnim zalogajima uživate i u vrhunskom provodu. 

Na vama je samo da odlučite da dođete i osetite neverovatan spoj najboljih gastronomskih užitaka i fantastične atmosfere restorana Remix Gastro Bar

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Remiks Gastro Bar

Hrana - Remiks Gastro Bar

Lokacija - Remiks Gastro Bar

Komentari