Ukoliko tražite nešto posebno, nešto što će zadovoljiti istančane ukuse i očekivanja čak i najzahtevnijih gostiju onda je hotel Heritage rooftop pravo mesto za vas. Hotel je smešten u samom centru grada, u Ulici Mije Kovačevića (nastavak Ruzveltove ulice) i može se pohvaliti sa 40 soba i apartmana. Luksuzno opremljen prostor, profesionalno osoblje i usluga na visokom nivou čine ovaj hotel drugačijim od svih ostalih.

Osim prelepog ambijenta ovog luksuznog hotela, na njegovom 9. spratu nalazi se prelepi Rooftop gastro bar, koji svim gostima nudi vrhunsko gastronomsko zadovoljstvo. Iz restorana i sa njegove prostrane i savršeno uređene terase se pruža pogled na panoramu Beograda od kojeg zastaje dah. I dok posmatrate grad koji neprestano živi možete uživati u fantastičnim internacionalnim specijalitetima s posebnim akcentom na mediteranskoj kuhinji. 

Uz preukusna jela sa raskošnog menija Rooftop gastro bara imaćete priliku da uživate u bogatoj karti pića, na kojoj se nalazi veliki broj kvalitetnih vina iz celog sveta. Osim toga, ovaj restoran nudi i veliki izbor koktela, koje će vam iskusno osoblje preporučiti nakon što odlučite kojim gastornomskim specijalitetom ćete se počastiti. 

Bogata ponuda i vrhunska usluga čine ovaj restoran odličnim kada su u pitanju ozbiljni poslovni sastanci, ali i važni porodični datumi. Ukoliko želite da na svoje poslovne ili emotivne partnere ostavite savršen utisak onda je ovo idealno mesto za vaš ručak ili večeru. Prepustite se u ruke vrhunskih kulinarskih majstora i osetite šta znači doživeti pravu fuziju ukusa i mirisa. To je ono što vas očekuje ako posetite prelepi restoran Heritage rooftop. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran Heritage Rooftop

Hrana - Restoran Heritage Rooftop

Lokacija - Restoran Heritage Rooftop

Komentari