Klub Gotik - za ljubitelje narodne i pop folk muzike

Klub Gotik je jedan od najboljih beogradskih klubova u kojima se okuplja ekipa koja voli narodnjake i nastupe najpoznatijih domaćih pop i folk izvođača. Smešten je u poznatoj beogradskoj Beton hali, na mestu nekadašnjeg kluba Magacin. Klub Gotik čini sve da bude favorit među beogradskim klubovima. Na njegovoj sceni možete čuti najveće hitove domaće pop muzike, a za njima uvek idu dobro poznate folk numere. U njemu je sve podređeno maksimalnom uživanju njegovih gostiju, a dobro je poznato da bez narodnjaka nema prave zabave.

klub gotik atmosfera

Klub Gotik Beograd - atmosfera

Još od svog otvaranja 2016. godine klub Gotik je pokupio simaptije velikog broja ljudi koji ne žele da traće ni minut svog vremena na loše organizovane žurke i propale provode. Ukoliko ste jedan od njih onda ste sigurno do sada čuli za fenomenalni klub Gotik.

Nastupi u Gotiku su rezervisani za petak i subotu, a provod traje od ponoći pa sve do ranih jutarnjih sati. U 5 ujutru, kad već prvi zraci novog dana počnu da se pomaljaju vreme je za kraj žurke. Ipak, to nije razlog za tugu, jer vas ubrzo čekaju novi nastupi i još bolji provodi. Ono što je bitno da znate da je dress code obavezan, casual ili elegant.

klub gotik poznati

Klub Gotik - poznati

Čuvena Beton hala, mnogima je poznata kao mesto na kojem luda žurka nikad ne prastaje. Upravo tu, u luci najboljeg provoda, ušuškan vas čeka klub Gotik s željom da sa svojim gostima podeli najbolje emocije i učini svaki izlazak neverovatnim iskustvom. Osetite i vi žar najboljeg gradskog provoda na svojoj koži. Na sceni Gotika smenjuju se samo najpoznatija imena poput Jelena Karleuše, Dare Bubamare, Dejana Matića, Slađe Allegro, Mie Borisavljević, Katarine Živković, Katarine Grujić, Slobe Radanovića, Ace Lukasa i mnogih drugih.

Iako ima velike kapacitete i može da primi i do 500 ljudi, svaki nastup u njemu je popunjen do poslednjeg stola. U njemu možete birati ona mesta koja najviše odgovaraju vašim potrebama. Za to će se pobrinuti već ugirana ekipa kluba Gotik, a na vama je samo da okupite omiljenu ekipu i krenite u nezaboravnu avanturu.

klub gotik svirka

Već na prvi pogled shvatićete da je u eneterijer kluba Gotik uloženo mnogo, a sve to da bi beogradska scena dobila ono što zaslužuje, klub svetskih gabarita. On je u istom trenutku moderan, atraktivan, a ipak ima neki svoj šarm i stil. Organizacija, osoblje i usluga su na zavidno visokom nivou, pa možete biti sigurni da će svaka vaša poseta biti pravo uživanje.

Odlično ozvučenje i osvetljenje predstavljaju što bi se reklo šlag na tortu. Upravo to ga čini mestom omiljenim ne samo među beogradskim klaberima već i šire. Vama ne preostaje ništa drugo do da se naoružate dobrim raspoloženjem, pozovete prijatelje i rezervišete svoja mesta na vreme. Luda žurka u Gotiku nikad ne prestaje. Čekamo vas da zajedno stovrimo uspomene za pamćenje.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Lokacija - Klub Gotik

Komentari