Restoran City Garden svoje mesto pronašao je u samom srcu grada, u tržnom centru Rajićeva, odakle osvaja Beograd najlepšim ukusima i fantastičnim pogledom. Velika prostrana bašta predstavlja pravi raj iz kojeg ćete imati priliku da uživate u jednom od najlepših panoramskih pogledan na Beograd. Priuštite sebi nesvakidašnje uživanje posmatrajući Sabornu crkvu, Knez Mihailovu ulicu, Kalemegdan, Ušće i prelepu Sahar kulu. S prvim zimskim danima bašta restorana City Garden oblači svoje zimsko ruho i ne prestaje da vas oduševljava. Kroz staklene zidove uživajte u pogledu na kišom ili snegom okupan grad.

Na bogatom meniju restoran City Garden nalazi se pregršt najlepših internacionalnih jela. Iskusan tim kulinarskih majstora na jedinstven način pravi kombinacije sastojaka od kojih će vam se sva čula probuditi i apetit oživeti. Bilo da se odlučite da na najbolji mogući način započnete svoj dan, uz sveže ceđeni sok ili omiljeni napitak, ili se opredelite da uživate u najukusnijim jelima sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partenerima, jedno je sigurno - ime restorana City Garden biće velikim slovima upisano u vaš spisak omiljenih beogradskih restorana. Restoran City Garden odvešće vas u svet gde je hedonizam način života, zato je on odličan izbor i za proslavu vaših bitnih životnih trenutaka.

Osim najukusnijih jela iz svih krajeva sveta u restoranu City Garden možete probati i neke od fantastičnih koktela, kao i preukusne dezerte koji se tope u ustima. Uz vrhunsku uslugu i pravu domaćinsku atmosferu ovaj restoran osvojiće vaše srce već pri prvoj poseti. Posetite restoran City Garden i doživite pravu simfoniju boja i ukusa u samo jednom tanjiru. Sigurni smo da će već posle prve posete ovaj restoran postati vaše omiljeno mesto na gastonomskoj sceni Beograda.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Restoran City Garden

Hrana - Restoran City Garden

Lokacija - Restoran City Garden

Komentari