Pod sloganom "A bit of everything" predstavljamo vam, zvanično prvi Jack Daniel's bar u Srbiji i regionu - RobRoy 1884 bar, beer & grill.

U Rob Roy-u možete da probate čak 70 vrsta viskija, što spada u jednu od najvećih ugostiteljskih ponuda u Srbiji, ako ne i šire. 

U ovom beogradskom baru okusićete i neke od najekskluzivnijih svetskih rumova, preko čak 13 vrsta, zatim 15 vrsta tekila od kojih je jedna Jose Cuervo Versario - najskuplja tekila u svetu, stara 250 godina, a mi smo jedni od 6 ponosnih vlasnika jedne od flaša u Srbiji. 

Pored toga posedujemo seriju od 11 različitih votki i 7 vrsta džinova, a u ponudi možete naći i standardnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Beer & grill bar naziv nije nastao tek tako i forme radi. U ponudi piva imamo preko 30 vrsta jedinstvenih flaširanih i 12 vrsta točenih craft piva. 

U pabu ćete po prvi put uživati u specijalnoj Jack Daniel's kuhinji od preko 30 jela od kojih su burgeri, rebarca i kobasice samo jedan deo ove izvanredne ponude.

Tokom radne nedelje muziku za vas će birati neki od najpopularnijih lokalnih funk, soul i pop DJ - eva dok su petak i subota rezervisani za domaće pop - rok, funk i soul grupe.

Rob Roy vas čeka.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Rob Roy bar

Hrana - Rob Roy bar

Lokacija - Rob Roy bar

Komentari