Nesvakidašnji gastronomski ugođaj kombinovan sa prelepim ambijentom i fenomenalnim pogledom na reku. Ovako se u jednoj rečenici može opisati prelepi restoran koji nosi ime "Temperament". Kada želite da udovoljite svim sojim čulima i da sebi priuštite muziku koja hrani dušu dođite u restoran koji vas čeka na najpopularnijem mestu za noćne i dnevne izlaske, u čuvenoj, Beton hali. 

Savršen spoj kulinarskog umeća i eleganicije, upakovan u ambijent po kojem se može meriti sa nekim od najlepših evropskih restorana "Temprerament" svoje goste kupuje već na prvu posetu. Uverite se da u centru Beograda postoji mesto čiji je cilj da baš vi doživite nezaboravno gastronomsko uživanje. Za prave gurmane tu su tradicionalni specijaliteti čuvenog kuvara Jovice Jovićevića, koji će uz preko 100 različitih vrsta domaćih i stranih vina, rakije i koktela doprineti da osetite čitavu simfoniju ukusa u jednom obroku.

U samom srcu Beograda, sa pogledom na reku Savu možete uživati u ljubavi prema našem gradu, ali i u nacionalnoj hrani i kvalitetnoj muzici koja će vas opustiti i dovesti u stanje potpune relaksiranosti. Ukoliko ste ljubitelj mirnog ambijenta, bez napadnih i jarkih detalja, volite prirodne tonove savršeno uklopljene u ceo enterijer, onda će definitivno restoran Temperament postati vaše omiljeno mesto u gradu. 

Uz zvuke pucketanja drveta iz kamina, zimi ili opuštajući pogled na reku, leti popijte svoju prvu jutranju kafu. Shvatićete da se velika zadovoljstva u stvari kriju u malim stvarima. 

I tu se priča ne završava... Svako veče od 22h restoran "Temperament" uz živu svirku svojim gostima nudi mogućnost da uživaju u fantastičnom provodu i osete pravi puls Beograda. 

Enterijer - Restoran Temperament

Hrana - Restoran Temperament

Cenovnik - Restoran Temperament

Lokacija - Restoran Temperament

Komentari