Kolonija gastro pub predstavlja mesto za uživanje, opušteno druženje, ali i odličan noćni provod u samom centru Beograda. Svoje mesto pronašao je na Studentskom trgu broj 11, gde svoje goste dočekuje u modernom ambijentu sa ljubaznim osobljem i odličnom ponudom hrane i pića.

Bilo da želite da napravite kratak predah i napravite pauzu za kafu i ručak ili jednostavno tražite mesto sa odličnom muzikom gde biste mogli da uživate u večernjim satima sigurni smo da će Kolonija gastro pub ispuniti sva vaša očekivanja. 

Visoki standardi u pripremi hrane, kao i u njenom serviranju samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da posetite Kolonija gastro pub. Najukusnija hrana, pripremljena pod budnim okom pravih gastronomskih magova učiniće da sva vaša čula ožive i da se prepustite maksimalnom uživanju. Uz to naravno neizostavan deo čine i fantastična pića, pa ćete imati mogućnost da se uverite da je ovo mesto hedonizma i najvećih uživanja. A ako biste želeli i nešto slatko i u tom slučaju ćemo ispuniti sve vaše kulinarske želje. Neki od omiljenih slatkiša vašeg detinjstva, poput knedli sa šljivama, obučenih u malo drugačije ruho, očekuju vas u Kolonija gastro pubu. Probajte ih, sigurni smo da ćete uživati.

I na posletku, da bi utisak bio kompletan, Kolonija gastro pub u večernjim satima za sve svoje goste organizuje sjajan muzički program sa vrhunskim izvođačima. 

Dođite, uživajte, opustite se... To je sve što treba da uradite, za sve ostalo će se pobrinuti iskusni ugostitelji koji čine sve da Kolonija gastro pub bude vaše omiljeno mesto u gradu. 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152

Enterijer - Kolonija gastro pub

Lokacija - Kolonija gastro pub

Komentari