Splav Freestyler je u okviru celokupne ponude Beograda postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop, R'n'B žurke i zabaviće sve koji požele da se pridruže. 

Splav je organizovan po prstenovima, pri čemu je spoljašnji prsten splava popunjen velikim brojem separea za veća društva koja žele da se izdvoje. 

Nešto bliže centru se nalaze visoka sedenja i barski stolovi, dok je u samom centru veliki centralni šank gde možete uživati u klasičnom lounge iskustvu ako to želite.

Na splavu Freestyler se mogu sresti različite generacije gostiju, a karakterističan je i po tome da je jako popularan među strancima, pa se engleski jezik odomaćio na ovom splavu. 

Važi za jedan od najpopularnijih klubova/splavova u Beogradu i na njemu se uvek traži mesto više. 

Splav se otvara pola sata pre ponoći, a zbog velikih gužvi na ulazu preporučljivo je doći odmah po otvaranju, jer se popularni Free jako brzo puni i možete ostati bez rezervacije ukoliko i najmanje zakasnite.

Splav Freestyler se od 2018. godine nalazi na novoj lokaciji, na Ušću, u nizu sa ostalim popularnim beogradskim splavovima pa možete posetiti i splav Port, splav Uzbunu, splav Kartelsplav River i mnoge druge na ovom keju.

Zimska varijanta splava Freestyler se nalazi u popularnoj Beton hali, pod imenom zimski klub Freestyler.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Enterijer - Splav Freestyler

Cenovnik - Splav Freestyler

Lokacija - Splav Freestyler

Komentari