Splav Freestyler je u okviru celokupne ponude Beograda postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop, R'n'B žurke i zabaviće sve koji požele da se pridruže.

Splav Freestyler predstavlja jedan od prvih beogradskih splavova, ali i sinonim za najbolji provod u gradu. Veoma brzo nakon otvaranja, davne 2001. godine Freestyler je u naš grad doneo svetske trenove, pa ne čudi što je baš on svih ovih godina omiljeno mesto za noćne izlaske svih onih ljudi koji znaju da se prepuste i uživaju svim čulima. Njegov glavni adut svakako je odlična muzika i poznati Dj majstori, koji svojim umećem vrlo dobro znaju kako da zapale atmsoferu i dovedu je do tačke usijanja.

splav freestyler atmosfera 7

Splav Freestyler - Muzika

Na njegovom stage-u imate prike da čujete najpoznatije disk džokeje, a česti gosti su i poznate svetske zvezde. U njemu se žurke održavaju skoro svake večeri, pa je odličan izbor za sve one koji ne žele da čekaju vikend da bi se prepustili čarima ludog noćnog provoda.

Enterijer splava Freestyler

Osim odlične muzike, tu je i prepoznatljiv enterijer, koji ga čini jednim od najboljih klubova u ovom delu Evrope. Za potpuni hedonizam u vašoj omiljenoj muzici, tu je i vrhunska rasveta i najkvalitetnije ozvučenje. Svoju ogromnu popularnost ovaj splav duguje i sjajnim koktel majstorima, koji u čašama mućkaju prave hedonističke bombe. Uz sve to, za one koji žele užitak više, tu su zgodne plesačice, koje će učiniti da dobro zapamtite svaki trenutak proveden na Freestyleru.

splav freestyler provod

Splav je organizovan po prstenovima, pri čemu je spoljašnji prsten splava popunjen velikim brojem separea za veća društva koja žele da se izdvoje. Nešto bliže centru se nalaze visoka sedenja i barski stolovi, dok je u samom centru veliki centralni šank gde možete uživati u klasičnom lounge iskustvu ako to želite.

splav freestyler devojke

Ko izlazi na splav Freestyler?

Na splavu Freestyler se mogu sresti različite generacije gostiju, a karakterističan je i po tome da je jako popularan među strancima, pa se engleski jezik odomaćio na ovom splavu.

Važi za jedan od najpopularnijih klubova/splavova u Beogradu i na njemu se uvek traži mesto više.

Radno vreme splava Freestyler

Splav se otvara pola sata pre ponoći, a zbog velikih gužvi na ulazu preporučljivo je doći odmah po otvaranju, jer se popularni Free jako brzo puni i možete ostati bez rezervacije ukoliko i najmanje zakasnite.

Cene pića na splavu Freestyler

Cene pića su za naše uslove nešto veće od standardnih cena na beogradskim splavovima, ali splav Freestyler svojim enterijerom, zvukom i provodom to i opravdava.

Splav Freestyler - Adresa

Ovaj fantastični splav smešten je na vrlo atraktivnoj lokaciji, na Savskom keju, što ga čini još popularnijim, ne samo domaćim, već i stranim turistima. Upravo zbog toga, na njemu često možete videti poznate beogradske klabere i klaberke, ali i mnoge poznate ličnosti i pripadnike džet seta. I dok vi uživate u najboljim zvucima House i Rnb muzike, za savršenu uslugu će se pobrinuti profesionalno osoblje, koje je tu da vam ljubaznošću, brzom i kvalitetnom uslugom učine svako veče nezaboravnim.

Zimska varijanta splava Freestyler se nalazi u popularnoj Beton hali, pod imenom zimski klub Freestyler.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-152;  066/222-153

Program - Splav Freestyler

Enterijer - Splav Freestyler

Cenovnik - Splav Freestyler

Lokacija - Splav Freestyler

Komentari