Na savršenoj lokaciji, skriven među zidinama poznate Beogradske tvrđave, ušuškao se čuveni restoran Kalemegdanska terasa. Vekovima stare zidine pričaju priču ne samo srpskog, već i mnogih drugih balkanskih naroda. Upravo zbog toga, ovo je omiljena destinacija za šetnju i uživanje kako domaćih tako i stranih gostiju. Sa terase ovog prelepog restorana pruža se pogled na spoj dve prelepe reke, Save i Dunava, na koji niko ne ostaje ravodušan. Restoran Kalemegdanska terasa predstavlja pravi raj za dušu i neopisivo hedonističko iskustvo, koje se ne sreće svuda. 

Bilo da ste u Beograd došli da biste upoznali njegovu istoriju i kulutru ili ste samo hteli da sa porodicom i prijateljima uživate u odličnoj hrani ovaj restoran nudi savršeno uživanje. U neposrednoj blizini se nalaze poznate turističke atrakcije, Beogradski zoološki vrt, Kalemegdanska tvrđava, Knez Mihailova ulica i druge znamenitosti tako da pre ili posle ručka možete nastaviti sa obilaskom i uživanje u svim čarima Beograda. 

Za sve gurmane, fantastični kuvar Dejan Vujičić, na osnovu svog bogatog kulinarskog iskustva pripremio je raznovrstan meni koji broji čak 70 različitih jela. Da bi gastronomsko uživanje bilo kompletno tu je i bogata karta pića na kojoj svako može pronaći ono što mu najviše odgovara. Osim odlične hrane i pića, tu je i vrhunska usluga, jer u restoranu Kalemegdanska terasa radi samo profesionalno osoblje, koje je uvek tu da udovolji čak željama i najzahtevnijih gostiju. 

Bilo da tragate za mestom za porodični, poslovni ili ručak sa prijateljima restoran Kalemgdanska terasa je tu da vam omogući neopisivo gastronomsko uživanje i nezaboravan doživaljaj Beograda i njegove ugostiteljske ponude. 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Enterijer - Kalemegdanska Terasa

Hrana - Kalemegdanska Terasa

Cenovnik - Kalemegdanska Terasa

Lokacija - Kalemegdanska Terasa

Komentari